vymena jednoho X vsech vstriku

Motor, převodovka ...
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
mitchel
Nováček
Nováček

vymena jednoho X vsech vstriku

Příspěvek od mitchel » 26.06.2008 12:40

nemate nekdo zkusenost a vymenou jednoho X vsech vstriku? mame doma focuse jednicku od novyho, 2003 tdci ale jezdi s nim jen mati, ma 48000 najeto a je defakto jak novej. Nicmene v tejdnu mi ted dojel uprostred cesty na Moravu, chcipnul a uz se neotocil. Vzhledem k tomu ze to auto jezdi celozivotne ke znackovymu servisu tak jsme to odtahli do Sumperku. Tam to napichly a ze prej vstrikovace a ze by menily hned vsechny. Za 29000 coz me prislo prehnany ale co studuju ceny uostatnich tak vccelku jeste rozumno. Nicmene jsem se snazil s tim technikem najit schudnejsi reseni a tak mi nakonec nabidli vymenit jen jeden vstrikovac co skutecne odesel a ostatni co sou pry ne tom "ze to jeste jde" nechat zatim na miste ovsem na moji zodpovednost. Kamarad me ted od toho ale odrazuje za prej je to akorat za jeden vstrikovac navic ze prej brzo stejne odejdou vsechny a to vcetne toho noveho. Nemate nekdo nejakou zkusenost? Vyplati se menit jen tn jeden? A berte v uvahu ze to auto ma skutecnejch 48000...

Peter5
Junior
Junior

Re: vymena jednoho X vsech vstriku

Příspěvek od Peter5 » 26.06.2008 22:34

48000 a odisli vstreky? Na tvojom mieste uz netankujem tam kde si doteraz tankoval. Zivotnost vstrekov je okolo 150 000km. Ale naspet k danemu problemu je tazko urcit ci menit vsetky alebo len jeden. Ak bol ten jeden len chybny kus tak je dobre len ten vymenit ale ak si tankoval zlu naftu tak urcite menit vsetky. Urcite by si nerad niekde ostal vysiet prave v tej nejnevhodnejsom okamziku. Niesom odbornik tak neviem ako to presne je ale pokusil by som sa dat ostatne vstreky na nejaky test aby ich premerali ak je to mozne a potom by som to riesil podla okolnosti.
Focus 2008 facelift, 1.6 TDCi 66KW, Trend X, siva sea
Ford Kuga 2014, 2,0TDCi AWD, Powershift,

Odpovědět

Zpět na „Motor“