voda? - pod autom
- kachnak
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
voda? - pod autom
zdravim... dneska som siel na tuning do levic a dost som tomu daval radil pri 6200.. sme sa cetou pretekali s kamosom cca 60km... v dedinach normal samozrejme.. a pridem na miesto a pochvilke co som stal pri parkovisku zaparkujem.. a pozeram ze tam je flak mokry kde som stal.. a dost velky.. ako keby za deci vody vyliatej na ceste.. nebolo to mastne ani to nezapachalo bola to ako keby voda.. cestou som mal pustenu stale klimu... neviete ci by to nemohlo byt tym alebo niecim inym? pretoze ked mi vytieklo za 3 minuty ako keby deci vody neviem kolko jej vytieklo pocas jazdy.. a ci to nemoze byt nejaka porucha.. kontrolky nesvetia.. dik
Audi S3 1.8T 154kw 210koni 1999
bol Ford Focus 1.8 16V hatchback 1999 3dv.
bol Ford Focus 1.8 16V hatchback 1999 5dv.
Život je príliš krátky, tak nejazdi pomaly

-
- Test driver
Re: voda? - pod autom
si si odpovedalkachnak píše:.. cestou som mal pustenu stale klimu...

-
- Test driver
kondenzovana voda z vyparniku musi preda niekam odtiect, ale že si o tom nevedel si ma prekvapil
- kachnak
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
no clovek sa stale uci.. som nemal doteraz paru ze jak funguje klima.. mam auto len pol roka a doteraz som ju nepouzival
no tak dik 

Audi S3 1.8T 154kw 210koni 1999

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
chmelko tu pred par dny daval vysvetleni, na jakem principu funguje klima, ale nemuzu to najit, abych ti hodil odkaz 

- hihi
- Zkušený
Když už závodit, tak těch cca 5kW bych přidal vypnutím klimy
. (Voda= rozpuštěná námraza z výparníku, což je v pořádku a má to tak být.)

FF MK3, 2015, 1.5 TDCi 88 kW
byl FF kombi 09,TDCi,66kW+DPF
byl FoFo kombi 99, TDDI,66kW,Ghia, Diamond White
byl FF kombi 09,TDCi,66kW+DPF
byl FoFo kombi 99, TDDI,66kW,Ghia, Diamond White
-
- Test driver
je to v navodoch 

- masox
- Pokročilý
Musím i já se svou troškou do mlýna, jelikož dnes byl u mě Pelen a řešili jsme otazku - mokro pod autem. U známeho v servisu, při výměně oleje jsem mu tento u mne vyskytující se problem zduraznil a řekl jsem mu at se mi na toto podívá.
Při přebírání auta mi bylo řečeno TOTO: Znalci odpustí muj amaterský výklad.
U motoru se nachazí udajně tři plastové příruby, jedna je nějaká redukce - která se neměmí, druhá je pro vtok vody do motoru a třetí pro výtok z motoru zpět do chladiče. U mne se vyskytl tento problém vždy když odstavím auto po jízdě tak mi vykape v průměru 5-10 cm skvrna, patrně než schládne auto - jedna se dvou plastových přírub se teplem křiví po schládnutí motoru se vratí do puvodního stavu. Bylo mi řečeno že to zkoušeli i přetěsnit, ale bez uspěchu - vždy po čase začlo kapat znovu, řeší se výměnou - bratru dle katalogu ta dražší - nevím která to je včetně těsnění 1300 Kč, levnější 600 Kč.
Poctivé české ručičky ale určitě na něco příjdou - tímto prosím o radu a pomoc.
Mužu si je vyrobit sám - mám přístup ke spoustě typů plastů, ale jaksi nevím přesně druh plastu a rozměry příruby, má li někdo prosím s tímto zkušenost, prosím o výkres a radu.
Udajně je i rozdíl u jednotlivých motorizací - 1,6 + 1,8 + 2,0.
Ještě jednou děkuji za případne rady a náměty.
Při přebírání auta mi bylo řečeno TOTO: Znalci odpustí muj amaterský výklad.
U motoru se nachazí udajně tři plastové příruby, jedna je nějaká redukce - která se neměmí, druhá je pro vtok vody do motoru a třetí pro výtok z motoru zpět do chladiče. U mne se vyskytl tento problém vždy když odstavím auto po jízdě tak mi vykape v průměru 5-10 cm skvrna, patrně než schládne auto - jedna se dvou plastových přírub se teplem křiví po schládnutí motoru se vratí do puvodního stavu. Bylo mi řečeno že to zkoušeli i přetěsnit, ale bez uspěchu - vždy po čase začlo kapat znovu, řeší se výměnou - bratru dle katalogu ta dražší - nevím která to je včetně těsnění 1300 Kč, levnější 600 Kč.
Poctivé české ručičky ale určitě na něco příjdou - tímto prosím o radu a pomoc.
Mužu si je vyrobit sám - mám přístup ke spoustě typů plastů, ale jaksi nevím přesně druh plastu a rozměry příruby, má li někdo prosím s tímto zkušenost, prosím o výkres a radu.
Udajně je i rozdíl u jednotlivých motorizací - 1,6 + 1,8 + 2,0.
Ještě jednou děkuji za případne rady a náměty.
- masox
- Pokročilý
Ještě jedna věc - koupil bych i nějakou starší - samozřejmě že ne nějakou již řekl bych vyhřátou, aby mi po namontování taky kapala. Jestli někomu leží v garaži na polici - nabídněte.