..budem vdacny za kazdu odpoved

Foki otackomer je ok ,normalne vsetko ide ako ma, len ta kontrolka motora ma znepokojuje.foki píše:pokud ti blika kontrolka motoru tak je to nejaka chyba a to by mela diagnostika ukazat . takhle muzes menit vsechny cidla .
jak se chova otackomer ?
tak to bych mozna zkusil jiny budikydandyta píše:Foki otackomer je ok ,normalne vsetko ide ako ma, len ta kontrolka motora ma znepokojuje.foki píše:pokud ti blika kontrolka motoru tak je to nejaka chyba a to by mela diagnostika ukazat . takhle muzes menit vsechny cidla .
jak se chova otackomer ?
V knihe Jak na to sa pise, 87 strana a č.20 kontrolka lambda sondy/katalizatoru. Ma teda TDCi aj lambda sondu? nemoze to byt vadnou sondou ? Ved diagnostika by to mala zistit nie? auto bolo na PC a bez chyb .
Ona nesvieti naplno, len akoby tlela a par minut po starte
mirmen píše:mel nekdo takovej proble prosím o radu
tchifla píše:Ake mas auto? Zaujima ma hlavne, ci nahodou nemas BC (board computer)...
Skubi píše:![]()
![]()
![]()
tchifla: si to najdi v sekci fotogaleriie![]()
každý ti rád pomůže,ale začni taky trochu hledat a nezakládej stále nové témata ( viz. tvůj Fokus 2008 )
mirmen píše:ford focus rok 1998 1,4 16v hledal jsem ale nejak nenasel no
tchifla píše:Skubi píše:![]()
![]()
![]()
tchifla: si to najdi v sekci fotogaleriie![]()
každý ti rád pomůže,ale začni taky trochu hledat a nezakládej stále nové témata ( viz. tvůj Fokus 2008 )
Nie je mi celkom jasne co z toho patrilo mne...
mirmen píše:dík nejak tady neumim v tom chodit zitra tam jedu takze snad to nebude nic velkeho
chmelko píše:tchifla:jasne, že tebe, doteraz nechapem,koho si sa pýtal na BC a čo s tým ma spoločne preblikavanie kontroly motoru
tvoje vlakno o "novom"focusu 08 som zmazal a tvoj príspevok presunul do temy, ktora sa tým tak cca pol roku zabýva
mirmen:uplne hore je políčko hladat: zadaj and..a výraz čo hladaš..
tchifla píše:Aha uz chapem...![]()
Pytal som sa 'mirmen' - zakladatela vlakna, ake ma auto a ci v nom ma palubny pocitac. Jednou z vyhod palubneho pocitaca je, ze sa da prepnut do diagnostickeho rezimu a precitat chybove kody, ktore hlasi BC (inak ostava vyblikavanie LEDiek a pod.)
Ja to poznam zatial ale iba na FoFo II - Fofo I som nevlastnil - preto som sa pytal na typ auta.
A pokusim sa skrotit ohladom zakladania novych vlakien, aj ked ich vela nebolo...Nevidel som temu o focus facelifte 2008, tak som sa chcel podelit...
chmelko píše:tuto funkciu čo popisuješ u fofo1 maju samotne budíky, nie BC..
inač k fofo08![]()
http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... light=fofo
tchifla píše:to chmelko: moze byt, ze kontrolka funkcie motora vie tiez nazancit, ktory okruh je chybny - to som si neuvedomil.![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti