Příspěvek
od KTM » 07.11.2009 15:35
Taky budu muset asi řešit TURBO . Jednu dobu jsem se zajímal jestli se dá sehnat na TDDI turbo ,které by více tlačilo. Začalo to tenkrát tím ,že jsem chtěl si koupit manometr tlaku /a podtlaku turba . Jenomže první otázka padla od kolika do kolika tlačí TDDI ??? Z jednoho prostého důvodu-na trhu je spousta manometrů s velkým rozmezím hodnot. Třeba koupím do 2,5 a ručička se mi nezvedne !!! Zkusil jsem to v autorizovaném servisu ford a nikdo vůůůůůůbec nevěděl. Odkázali mě na servis turbodmychadel, ale tam mi to nechtěli říct (asi to sami nevěděli ) . Jenom to turbo zrepasují ,ale už nikdo neví jestli tam třeba pasuje z TDCI ? Nebo ještě jinak -nikoho jsem nesehnal kdo by byl zapálený pro dízlové fordy a tunil turba ? Turbo jsem neměl venku ale můj názor je ten ,že by turbo z TDCI mohlo pasovat na TDDI akorát tam je jinak udělány podtlaky ( hadičky -čidla ) ? Škoda ,že nemám vedle sebe obě turba jak z tddi tak z tdci . Pak bych věděl na čem jsem ? Jestli se do toho pustit nebo né ? Nemá někdo s tadytím zkušenost-podělte se prosím .
Martin,Ford Focus kombi 1.8 TDDI, 115PS, 4/2000, WOLF