poradí mi nìkdo, vèem se liší? Objel jsem za poslední dobu docela dost Focusù 1.6 16V na prodej a nìkteré mìli motory Zetec-SE a snad jeden mìl motor Zetec-S (no Zetec-E, teï si pøesnì nevzpomínám). Podotýkám, že to byly r.v. 2002-2003 (podle prodejcù).
Zároveò si chci postesknout nad úrovní prodávaných ojetých Focusù v ÈR. Je to dìs a hrùza, všechno bourané. Nejhorší je, když se po telefonu èlovìk zeptá prodejce, zda to bylo bourané a on odpoví, že buï ne nebo jen lehce. Èlovìk se pak na to jede 150km podívat a zjistí, že na autì není soumìrná jediná spára, lak má 3 odstíny atd. A že už jsem jich objel! Naposledy jeden nejmenovaný Autobazar u Smiøic (HK). Jeden focus, udajnì bouchnutý lehce na zadek. Realita - nesoumìrné spáry snad všech dveøí, kapoty, okna na autì byly z let 2000-2001-2002 (takže tøi roèníky), po autì dva odstíny laku atd. Stál snad kolem 230tkè. Tak jsme si nechali ukázat vínového Focuse 16.16V tøídvíøko, údajnì rok v.2004. Absolutnì nebouraný, za to by dal prodejce ruku do ohnì. Realita? Jiný odstín laku zadního nárazníku. Pak mi bylo divné, že má èudlík na vyhøívání pø. skla, aèkoliv v oknì nejsou taková ta vlákna na vyhøívání. Nakonec jsme zjistili, že všechna okna jsou rok.v. 2003, jen pøední 2004, tak to asi byla ta záhada. Pak jsem vložil VIN toho auta do programu, jak mi tu poradil Foki a co jsme nezjistili. Ze zaruèenì nebouraného Focusu rok výroby 2004 se vyloupl evidentnì bouraný Focus rok výr. 2003!!!
Jsem už kvùli tomu pìknì na**anej

Takže chci pøed tímto stavem "Focusù v zemích koruny Èeské" varovat všechny zájemce u koupi. Auto chce opravdu komplet profilcovat do každého šroubku