Repase vstřikovačů na 1.8 tdci - je špatně?

Zamčeno
Karlost
Nováček
Nováček

Repase vstřikovačů na 1.8 tdci - je špatně?

Příspěvek od Karlost » 20.04.2016 13:43

Zajímalo by mě, jestli má někdo podobný problém. Před repasí vsřikovačů bylo auto tiché, přičemž po repasi všech 4 vstřikovačů a vt čerpadla po "vydření" a generování špon mi vstřikovače v nízkých otáčkách 1200 - 1500 ot.min-1 klepou (zvuk se podobá Fordu Tranzit). Jeden známý mi řekl, že to je tím, že vstřikovače Siemens se donedávna nerepasovaly a že ten servis kde mi to udělali, tak ty vstřikovače špatně nastavili a je špatně "korekční dávka paliva". Zajímavé je, že to je jen za tepla, studený motor je absolutně tichý. Máte někdo podobnou zkušenost? Je to vůbec možné reklamovat? v servisu mi po telefonu řekli, že mám aditivovat a počkat že to časem přestane. Že prý nové vstřikovače jsou hlučnější... že si to sedne. Zdá se mi to divné a nejsem s tím moc spokojený. Auto po špatném startu kouřilo, ale bylo tiché.
S reklamací jsem pochopil, že nepochodím, protože udělají test vstřikovačů znovu, kde mi ukáží, že hodnoty jsou v pořádku (které nemám jak porovnat) a zaplatím 4000 tis... co byste na mém místě dělali?
dík

PS: po prohledání fóra jsem na podobný problém nenarazil, je to asi tím, že ty vstřiky se "neopravují" dlouhou dobu kvůli absenci opravné sady... nebo jsem blbě hledal.

lucky.jack
Test driver
Test driver

Re: Repase vstřikovačů na 1.8 tdci - je špatně?

Příspěvek od lucky.jack » 20.04.2016 22:17

http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 1#p1089501

Duplicitní dotaz! Lock a varování :nunu: :nnou:
Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 poníků

>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm

Zamčeno

Zpět na „Focus - naftové 2004 - 2011“