2.0 TdCi bez výkonu

Zamčeno
sachssport

2.0 TdCi bez výkonu

Příspěvek od sachssport » 23.03.2016 20:07

Čau chlapy. Mám problém s výkonem na C-max 2.0Tdci 100kw. Začínalo to tak že když jsem nasadil tempo a řadil jsem na vyšší rychlostní stupeň, auto ztratilo výkon resp. po přeřazení trvalo cca 3 vteřiny než turbo opět zabralo a to otáčky byli cca 2300ot/min kdy už turbo vesele funí. Situace se zhoršila a teď auto jede pouze studené resp. nějakou dobu, poté vydechne a jede prakticky bez turba. Zátah turba není cítit v celém spektru otáček, pokud ale zastavím, vypnu motor a znovu nastartuji, auto vystřelí jako by se nic nedělo, ovšem jen do doby než přeřadím. Potom opět vydechne. Veškeré podtlakové hadice jsem vyndal a prohlédl. Jsou OK. Regulační ventil turba jsem dal nový-beze změny. Podtlak na Turbu je funkční a snímač polohy podtlakového ventilu turba také. Diagnostika my píše ,,nízký tlak turba,,-do nouze nepadá. Neřešily jste něco podobného? Co mě nejde do hlavy je fakt že po opětovném nastartování jede normálně ale jen do přeřazení.... Vidím to na :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

miki21
Test driver
Test driver

Re: 2.0 TdCi bez výkonu

Příspěvek od miki21 » 24.03.2016 06:16

Témat klem ztráty výkonu je zvláště v této sekci už dost.
O nevyplněném podpisu radši pomlčím. :wallbash:
:arrow: http://www.ford-focus.cz/forum/search.p ... %5B%5D=196
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

Zamčeno

Zpět na „Focus - naftové 2004 - 2011“