Kaluž pod autem
- xMIRAx
- Nováček
Kaluž pod autem
Zdravim pánové,mám takový problém,ukapává mi voda.Puvodně jsem si myslel že to bude jen nějaká rezavá páska na hadici ale jak jsem dnes mrkl pod to tak jsem zjistil že to kape z nějakého vývodu nasměrovaného na zem pod hadicema do topeni,Jelikož je to pod nima a vede to z karoserie ze vnit tak si myslim že bude zrada někde v topení.Potřeboval bych poradit na co se mám připravit a jak se tam nejlépe dostat z ktere strany atd. předem dík

FORD FOCUS 1,6 2002 Blue car
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no jestli to není přímo velký únik , tak bych to viděl na klimu a to je normální 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
- xMIRAx
- Nováček
Kap pod aut
Nikdy mi to nedělalo a naraz včera večer jsem si všiml kapek a nynější stav vody v nádobce je asi o necelý pulitr míň.Kdyby to kapalo jen občas tak dejme tomu ale dnes jsem stím popojel padesat metru akorád na nájezdy a za mnou kapičky mě stále sledovaly.

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
podle toho, jak to popisuje, to bude určitě onoFokal píše:Tak takměla by to být odkapávající zkondenzovaná voda z výparníku

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
- xMIRAx
- Nováček
Tak po podrobne prohledaní to vypada že voda kape s toho výparníku,akorad by mě teda zajímalo jak vám to kape nebo spis kolik,mě příjde že je to dost.Těď jsem jel do asi 5 km do obchodu a když jsem odjížděl byla tam 10cm velká kaluž,dojel jsem domů stojim tak 15min a mam tam teda menší kaluž ale je tam.Je možné aby to bylo tím že teď jsem moc klimu nepoužíval od podzimu.Že by po delší době nepoužívání odtékala víc než by měla,třeba dostala nevím nějaký šok a počase se zmírní.

-
- Test driver

voda z klimy ti kondenzuje iba ked ju pouzivas, pri zmene skupenstva, to znamena, že je výparník studeny a fuka na nho relatívne teply vzduch, ktorý sa schlazuje a nasledne ofukuje interier sa kondenzuje voda na nom, ktora nasledne odtekava pod auto..
co ma zarazilo je ,ze si spominal, ze ti ubuda chladiaca zmes, fakt ako som ti poradil je, že to ochutnas, ale preboha to neprehltaj:-)))
- xMIRAx
- Nováček
Včera večer když jsem dojel viděl jsem kapky tak jsem šel hned po nádobce s vodou vim že tam bylo na max a teď je mezi min a max v polovině tak jestli je rozdíl mezi min a max tak litr tak jsem teda usoudil že to má i něco společného s vodou,jedině že by to bylo nějak víc večer natlakované než dnes.