nejde ventilátor
-
nejde ventilátor
Ford focus combi 1.8 16v 99 ahoj kluci já mám zase jiný problém mě to nefunguje vůbec 1,2,3,4 nic a to už mám vyměněný panel ,celý ventilátor, kostičku,proměřený proud a stejně mi to nejde nevíte čím to může být a pojistky jsou ok tak už nevím.asi už ho spustím ze skály už jsem z toho zoufalý a v servisech nevědí a autolektrikáři taky nevědí a ford mi řekl že mi to udělá ale 1400 kč za hodinu nejsem blázen tak prosím o radu děkuji moc Honza
-
- Nováček
Re: nejde ventilátor
Jak to, že na to nikdo nepřišel. Když píšeš, že je všechno povyměňovaný a proměřený, tak museli vidět kam proud vede a kam už ne.honzaduben píše:Ford focus combi 1.8 16v 99 ahoj kluci já mám zase jiný problém mě to nefunguje vůbec 1,2,3,4 nic a to už mám vyměněný panel ,celý ventilátor, kostičku,proměřený proud a stejně mi to nejde nevíte čím to může být a pojistky jsou ok tak už nevím.asi už ho spustím ze skály už jsem z toho zoufalý a v servisech nevědí a autolektrikáři taky nevědí a ford mi řekl že mi to udělá ale 1400 kč za hodinu nejsem blázen tak prosím o radu děkuji moc Honza