svitici zluta kontrolka
- kombi16
- Nováček
svitici zluta kontrolka
nahodou nevite,co je to za zlutou kontrolku v levo na pristr.desce?je tam zobrazeny jako motor.rozsvitila se mi pri jizde na dalnici,motor obcas skube.16 benzin
- driver
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- driver
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
- kombi16
- Nováček
zluta kontrolka
tak ve fordu mi rekli,ze je to kontrolka na akcni cleny a snimace.dnes jsem na startoval a kontrolka nesviti,ale zjistil jsem ze mam prasklou zarovku tak14dni starou,kdyz sem ji vyndal tak sem neveril.zarovka byla praskla ocouzena a hlavne mela bouli o velikosti 1cm!a sklicko zachovane.takze kdyz se mi rozsvitila kontrolka zavady,tak se mi ta zarovka pekne zkratovala a pocitac ji vyhodnotil jako zavadu.protoze ve fordu na nic neprisli.zaver nekupovat nejlevnejsi zarovky u benzinkyzirafak píše:..proste kontrolka kontroly kvality vyfukovych plynov..abgascontrolle
- Alfi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- David 1
- Junior
To zirafak:výfukové plyny vyhodnocuje lambda a podle potřeby mění přísun paliva nebo vzduchu do motoru a pokud je něco v nepořádku tak se kontrolka rožne.Takže je to vlastně i kontrolka kontroly výf.plynů.
To alfi:Měl jsem KADETTA a švára má ASTRU a ta kontrolka tam byla skoro součást osvětlení interiéru.
To alfi:Měl jsem KADETTA a švára má ASTRU a ta kontrolka tam byla skoro součást osvětlení interiéru.
Byl. Ford Focus 1,8 Tddi combi, 66 kw, r.v.99,
zelená met.
Už není ani Ford Mondeo 2.0 Tdci htb, 96 kw black metal, r.v.05
Škoda Octavia tdi 81kw htb, r.v. 02, Olivová metal.
zelená met.
Už není ani Ford Mondeo 2.0 Tdci htb, 96 kw black metal, r.v.05
Škoda Octavia tdi 81kw htb, r.v. 02, Olivová metal.
-
- Test driver
...ale co ma spolocne ziarovka v prednom svetlomete s kontrolkou vyfukových plynov..teda,az som to dobre pochopil???Davidcalek píše:To zirafak:výfukové plyny vyhodnocuje lambda a podle potřeby mění přísun paliva nebo vzduchu do motoru a pokud je něco v nepořádku tak se kontrolka rožne.Takže je to vlastně i kontrolka kontroly výf.plynů.
- David 1
- Junior
- David 1
- Junior
- TDCi
- Nováček
Problém z rozsvietenou kontrolkou som popisoval na inom mieste.BTC kód prístrojovej dosky ukazoval nízke napätie.Spočiatku to vyzeralo na regulátor napätia.Nakoniec stačilo iba dobiť baterku, aj keď motor štartoval bez problémov.Nie som si ale celkom istý pomohlo dobitie batérie alebo jej odpojenie (vymazanie registra závad). Kontrolka po dobití a naštartovaní ešte svietila cca 1 km. Ako už bolo písané kontrolka je napojená na poočítač ktorý vyhodnocuje všetky čidla.