Nespoznas to na tvojom aute nijako,lebo ho tam nemas.ESP sa totiz montovalo az od FL 10/2001.Mas tam iba kontrolu trakcie TCS a ta funguje pri prudkom rozbiehani,alebo ked kolesa hnacej napravy maju tendenciu preklznut,tak system obmedzi vykon motora.Asi tak v skratke...ferrycz píše:mám dotaz ale nejdříve zdravím Všechny z FF jsem tu nový ale nebijte mne.Kouopil jsem focuse a zatím dobrý měnil jsem jen středové ložisko. a jinak spotřeba u 2,0 8-8,5 l/100. ale chci se zeptat . mám ve smlouvě napsáno že to má ESP . nevím jak to poznám jako laik že tam je? tlačítko u ručky a kontrolka na palubce funguje ale mohu jako poznat že je tam to ESP? kdy spíná ? atd. díky za odpovědi
)
Stale si myslis,ze tam mas ESP????Pri tom manevry ti prehrabli kolesa a oktivoval sa preklzovy system TCS....ferrycz píše:tak jsem smykoval a celkem nic moc nejak to nešlo to předchozí vozidlo OCTAVIA jsem utrhl lepe) no a potom jsem to rozjej a bez plynu jsem tam narval levej do zatáčky a koukám na palubku a bliklo mi asi 2x oranžový oko a nebyla to rezerva jestli to přibrzdilo to jsem si nevšiml snih je sníh a zvuky jsem neslyšel. tk tdy myslím že nekecaly a mám ESP ?
Kdyz to udelal bez plynu, tak by mu asi dost tezko mel neco delat protiprokluz...zirafak píše:Stale si myslis,ze tam mas ESP????Pri tom manevry ti prehrabli kolesa a oktivoval sa preklzovy system TCS....ferrycz píše:tak jsem smykoval a celkem nic moc nejak to nešlo to předchozí vozidlo OCTAVIA jsem utrhl lepe) no a potom jsem to rozjej a bez plynu jsem tam narval levej do zatáčky a koukám na palubku a bliklo mi asi 2x oranžový oko a nebyla to rezerva jestli to přibrzdilo to jsem si nevšiml snih je sníh a zvuky jsem neslyšel. tk tdy myslím že nekecaly a mám ESP ?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host