Prasklé svody

Odpovědět
wittmann
Nováček
Nováček

Prasklé svody

Příspěvek od wittmann » 25.01.2010 17:02

Ahoj všichni. Mám FOFO teprve tři měsíce a vše se mi do minulého veekendu zdálo být v pořádku. Pravděpodobně mi asi prorezavěl výfuk. Ze zadní části auta se ozývá lehké brumlání (říkám si, budeš ho teda muset vyměnit). No jo, to by asi nebyl až takový problém, ale - současně s tím se z přední části z pod auta ozývá lehké syčení a pískání. Při prudkém sešlápnutí (a ihned puštění) plynového pedálu se ozve velmi sičivý zvuk (jako kdyby utíkal odněkud luft :lol: ). Byl jsem s tím u známeho mechanika a ten mi říkal, že se obává, že by to mohli být prasklé svody (parohy). Prý poměrně častá závada (a také ta horší varianta). Samozřejmě mi řekne víc, až bude auto na zvedáku. Jedu k němu ve čtvrtek. Měl někdo s tímto taky nějaký problém? Pokud ano, tak mi prosím dejte vědět, co by to mohlo být. Budu vděčný za každý názor a zkošenost. Jinak auto je z Německa, má nalítáno 67 000 a bylo koupeno od dealera FORD. Předem díky. :D
Ford Focus II combi, Trend, 1,6 16V 74kW, 5/2005, Jeans metalíza aus Deutschland
Navigace TOMTOM GO730
Obrázek
Obrázek

wittmann
Nováček
Nováček

Re: Prasklé svody

Příspěvek od wittmann » 04.02.2010 22:12

Takže problém se vyřešil. Prasklé svody to nejsou, pouze se se prý rozpadá tlumič zevnitř (nějaké přepážky). :D Nechám to viměnit a vše bude zase v pořádku, nááááno 8)
Ford Focus II combi, Trend, 1,6 16V 74kW, 5/2005, Jeans metalíza aus Deutschland
Navigace TOMTOM GO730
Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Focus - benzínové 2004 - 2011“