Taky mám Fofu trend a nic než díru jsem nenašel, můj předešlý vůz škoda felicia mě ovšem naučil co si neuděláš sám to nemáš, a celé osvětlení jsem si dodělával sám včetně osvětlení přihrádek, potom přidám foto.
No a teď k samotnému osvětlení pro nohy. jelikož do pojistkové skříně u spolujezdce vedou téměř všechny dráty z interíéru tak tam povedou dva kabely ze stropního osvětlení, stačí je najít a izolovat. Pokud FOFU používa klasické +/- tedy má kostru na baterce a ne na karoserii jako je u nových fabek je reálná naděje, že to bude fungovat.
Zapojení je jednoduché, stačí koupit vysocesvítivou LED diodu, koupit k ní patřičný odpor, vzorec na výpočet dodám a připojit správné konce na plus a mínus, pro méně zdatné dá se koupit přímo redukce, která se doslova zaklapne na drát => žádné pájení, jediný problem bude z úchytem do toho cinkrlátka kde má být ta žárovka protože ledka bude menší, ale tohle řešit moc neumím na estetiku moc nejsem.
Upozorňuji že jsem to nezkoušel, pouze po přečtení fóra mne to napadlo jelikož jsem si to dodělával do felicie a fungovalo to podle rozvícení stropního světla.
Zkoušet to budu asi o víkendu jelikož mi nefunguje zapalovač, předchozí majtel moc nendbal na čistotu, je celý zašpiněný tak ho budu muset vyměnit.