Zdravím chalani, strašné moc by mne zajímalo jak se mi mohlo tohle stát na fofu?
Jelikož jsem měl problém s autem viz. ->
http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=83&t=13483 tak jsem na doporučení známeho nechal fofa cca 3týdny odpočívat. Jenže co jsem nedomyslel bylo to že jsem ho nechal rovnou pod stromem... mno a dovedete si představit jak tak po jednom krásném dni vyadalo, když na onom stromě si zrovna dvalo dvacet hejno ptáku

Tak jsem ho tedy přeparkoval cca o 50M dále. A co se nestane kdyždocouvám? Rána jak zděla, motor chcípl. Tož si říkam že se asi něco zdupalo. Zkusím nastarovat... a ejhle motor dělá kravál jak prase, celé auto se třepe a pak motor chcípne...Tož jsem zvedl kapotu a co nevidím viz.výše. Po chvíli zkoumání jsem přišel na zajimavou věc, a to že se motor "odtrhl" od silent bloku ->
Tož čučel jsem na to jak puk... jak je možné že se "utrhli/zlomili" oba tyto šrouby? A když ten motor "šel k zemi" tak byl tak hodný že ssebou vzal pro jistotu tetu poloosu ->
Tak yb mě zajimalo pár věci: A) Je normální že se tyto šrouby zničeho nic ulomí?
B) Jak to bude s opravou?
C) Na kolik mě to vyjde?
Předem díky....
P.s.: I když mě fofan naštval, stále ho mám rád
Edit: Upravene fotky:)
Edit2: Doufám žře už všichni budou spokojení.....