Včera jsem si spáchal z aktuálně volného světla od předních sedaček (vyměnil jsem ho u řidiče za světlo z Ghii - 500 na vrakáči v Suchodole) a z rámečku (50 tamtéž). U rámečku bylo potřeba upilovat a odbrousit kousek plastu co trčí směrem dozadu a pár samořezkama přidělat odřezky hliníkového plechu aby to bylo za co zaháknout v tapecíruňku - šroubovat vruty do vcelku měkké hmoty co je těsně pod střechou se mi nechtělo. Nevím jak by to drželo, nevím jak je to silné, navíc by to mohlo časem vibrovat. Na dráty u předních světel jsem trojžilový kabel připájel, na tak malý průřez nemám rychlosvorky, u světla nad zadní sedačky stačily běžné nastrkávací konektory. Protáhnout drát pod tapecírem šlo vcelku dobře zvonkovým drátem. Polohu pro umístění jsem si našel s už zapojeným světlem potmě, vyšlo to přesně do středu mezi madly nad zadními dveřmi. Foto asi zbytečné, nic lepšího než tady (
http://www.foka24.de/Focus/Innenlicht.html) bych nenafotil. Celkový čas asi hodina, ale to jsem se s tím možná až moc piplal.