Příspěvek
od seltudymeldudy » 20.11.2014 13:18
Tak mam asi taky problém s čerpadlem. Začalo to když asi po ujetí 200m mi z ničehož nic zhasl motor při záběru, zastavil jsem u krajnice, opět nastartoval, opět ujel asi 200m a opět zdechnul - takhle se to zopakovalo asi 10x. Timhle stylem jsem se otočil a nák dokodrcal až domu, druhý den jsem už nenastartoval vůbec. Následovalo odtažení do nejbližšího servisu s diagnostikou. Tam byl vyměněn palivový filtr (byl prý skoro zcela neprůchodný) - díky tomu auto prý opět startuje, ale závada se samovolným zhasínáním motoru za chodu přetrvává. Po napojení na diagnostiku bylo zjištěno, že je špatné čidlo na hřídeli (mechanik tuším mluvil o klikové nikoliv vačkové - jak se tu na foru zmiňuje), čidlo vyměněno, problém ale opět trvá. diagnostika dále ukazuje chybu komunikace s čerpadlem -> prý na 90% vadná kabeláž -> kabeláž byla zkontrolována a proměřena a je v pořádku, takže s největší pravděpodobností špatné čerpadlo, ale aby to bylo definitivní muselo by se poslat na testy (cena testu minimálně 5 tis kč).
Nenapadá Vás ještě něco, co by to mohlo způsobovat krom toho čerpadla??? Jinak pokud to opravdu bude směřovat k tomu čerpadlu, tak auto prodám na díly - už nemám náladu opět řešit problém s Fordem...
Díky
Jo a je to ta silnější 1.8 TDCI 2002
Jo a ještě dodám, že za studena to hůř startovalo...
Renault Laguna 1.6 16V - zlatý auto...
Ford Focus 1.8 TDCi - taky už zlatý auto, konečně jsem se ho zbavil...
Jedno moudré, lidové pořekadlo praví, že Ford vám udělá radost hned dvakrát: poprvé když si ho koupíte a podruhé když se ho konečně zbavíte....