iPhone 4 16GB jsem po třech letech prodal za 8000. Původní cena 12000. V orig krabičce, s doložením původu a příslušenstvím co u něj bylo. Rád bych viděl, který mobil z té doby prodáš s tak min.ztrátou a 100% funkční, navíc s nejnovějším firmwarem.fofok píše:Karel 2.
Jestli chceš dát o 10 000,- víc a chceš bejt in a mít něco navíc kup si ukouslý jablko,
jinak ti bude stačit Android.
Vaše mobily - Rady,tipy...
- HonzaK72
- Zkušený
Re: Vaše mobily - Rady,tipy...
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jasně je to samí jako debata nafta versus benzín.Já si třeba nekupuju mobil na to abych ho za dva roky prodal,ale vyhodil.Teď jsem vyhrál ipad 3,kterej mi leží doma a prodávám ho,protože to samí co potřebuju dokáže obyč mobil s androidem.
Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019
- Anndy
- Test driver
Tak potom ta nemusi trapit cena
ked to rovno vyhodis. Ale to je jedno. Existuje viacej pohladov na danu vec - a o tom je debata. Kto si co z nej vyberie je na nom.

- Žofre
- Nováček
ahoj,
tak který z těchto:
HTC Desire X
Sony Xperia U
Samsung Galaxy II mini
díky
tak který z těchto:
HTC Desire X
Sony Xperia U
Samsung Galaxy II mini
díky
Ford Mondeo Combi Trend 2,0 rv. 05/2013, diesel, Silver Moondust (met.)
- Blackhawk
- Test driver
Je rozdiel pouzivat could "v nejakej forme" (to pouzivam aj ja, dropbox a google drive) a kompletnym pouzivanim cloudu, ktory nahradi SD kartu (teda pesnicky, filmy, ... v cloude), na tom som sa pytal, ale zrejme pán ChytrolínAnndy píše:Cloud v nejakej forme je bezne pouzivany. Aspon v mojom okoli. Jednak iCloud od Applu, ale aj ine - dropbox, ci skydrive. A nepouzivaju to iba vlastnici apple veci. Ked ma clovek viac ako 1 apple zariadenie, je iclod napomocny. Najma zdielanie dat programamy.
Ale nutne to samozrejme nie je.

Co sa tyka piratenia aplikacii, je pravda, ze je na tom android horsie, ale cital som clanok o pirateni nejakej hry a prekvapenim bolo, ze na iOS bolo vyssie percento "piratenia". Plus treba pri pozerani statistik kradnutia aplikacii brat ohlad aj na to, ze Google Play Store nie je pristupny v Cine a teda vsetci uzivatelia Androidu su nuteni aplikacie kradnut. A ten pocet Cinanov vsetci vieme aky je.
A pacil sa mi koniec jedneho clanku na temu piratenia: "if an app is a dollar, don't be a dick. Pay the money."

- HonzaK72
- Zkušený
Nechápu tvou agresivitu. Zatím ses neptal na nic, akorát nejsi schopný přijmout to, že se v některých věcech mýlíš a v jiných jsi několik let pozadu. Nijak to nesnižuje tvoje kvality, protože to se dá dohnat a leckterý přístup a zvyk používání přehodnotit. To co je ale snižuje určitě je styl, kterým píšeš.
Chceš-li něco vědět, tak se jasně zeptej¨a přestaň mít tyhle trapný poznámky.
Chceš-li něco vědět, tak se jasně zeptej¨a přestaň mít tyhle trapný poznámky.
- Blackhawk
- Test driver
Asi potrebujem zopar vysvetleni:
- ktory moj prispevok je agresivny?
- v com konkretne sa mylim?
- v com som pozadu?
A tu otazku, na ktoru som sa podla teba nepytal je tu:
- ktory moj prispevok je agresivny?
- v com konkretne sa mylim?
- v com som pozadu?
A tu otazku, na ktoru som sa podla teba nepytal je tu:
Blackhawk píše:...
S tebou sa bavit o tejto tematike je nemozne, ty mas svoju pravdu a ostatne nazory neprimas.
Ty vazne vyuzivas cloud? Ja teda nie a myslim si, ze v tychto koncinach je to stale hudba buducnosti.
- HonzaK72
- Zkušený
Agresivní je ton tvych reakcí na moje argumenty. Agresivni je pouzivani nadavek.
Na druhou otazku nemam odpoved, protoze ji nerozumim. Zkus to napsat normalne.
Pozadu bylo mysleno to, ze dnes se vse presouva na pouzivani cloudu a moderni smartphones s potencialem vyuzivani do budoucna jsou na to primo pripravene (viz Apple). V tom jsi pozadu nejen ty, ale mnoho ostatnich.
Ano, ja vazne pouzivam cloud.
Na druhou otazku nemam odpoved, protoze ji nerozumim. Zkus to napsat normalne.
Pozadu bylo mysleno to, ze dnes se vse presouva na pouzivani cloudu a moderni smartphones s potencialem vyuzivani do budoucna jsou na to primo pripravene (viz Apple). V tom jsi pozadu nejen ty, ale mnoho ostatnich.
Ano, ja vazne pouzivam cloud.
- Blackhawk
- Test driver
Kde som ti nadaval?
Druha otazka - napises, ze sa v niektorych veciach mylim, ja sa spytam v com sa myslim, a ty napises, ze nechapes na co sa pytam?
Druha otazka - napises, ze sa v niektorych veciach mylim, ja sa spytam v com sa myslim, a ty napises, ze nechapes na co sa pytam?

- HonzaK72
- Zkušený

To cos právě udělal je dost křivárna (moc dobře víš, že to bylo napsáno nesrozumitelně, nedalo se z toho pochopit, jake slovo jsi psal). Tím pro mne celá tahle zbytečná diskuze končí, nehodlám s křiváky ztrácet čas.
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- tym
- Test driver
Hej hej klídek, vy dva kohouti
jestli tu jde o slovo "mýlím" v Blackhawkově větě "v com konkretne sa mylim?" to jsem opravil já, bylo tam něco jako mslim, už nevím přesně... Blackhawk nic neopravoval, to by se to dole ukázalo, že byl příspěvek upraven poté, co na něj někdo odpověděl. Takových překlepů opravuju dost v různých příspěvcích, i používání i/y atd...
netušil jsem, že to tu budete rozebírat, nebo to zavdá příčinu svárům, boha
.

netušil jsem, že to tu budete rozebírat, nebo to zavdá příčinu svárům, boha

- HonzaK72
- Zkušený
Tím se tedy Blackhawkovi omlouvám a zároveň říkám, že opravovat cokoliv svévolně bez vědomí a upozornění usera je dost nešikovný. Přehodnoť, prosím, jestli bys měl podobné věci dělat.
- Blackhawk
- Test driver
AKÁ editácia??????? Nemiesto toho aby si si priznal chybu a potvrdil, že som nikde žiadnu urážku ani nadávku na teba neadresoval, tak ma tu radšej krivo obvinis z editovania prispevkov? Ked uz nieco napisem, tak si za tym stojim, editujem svoje prispevky len ked si v nich po precitani najdem chybu a to je vzdy do 1 minuty po tom co to napisem.HonzaK72 píše:Ještě že existuje možnost editace příspěvku, co.....
To cos právě udělal je dost křivárna (moc dobře víš, že to bylo napsáno nesrozumitelně, nedalo se z toho pochopit, jake slovo jsi psal). Tím pro mne celá tahle zbytečná diskuze končí, nehodlám s křiváky ztrácet čas.
Nemam slov.

- HonzaK72
- Zkušený
Uklidni se a precti si prispevek pred tebou.