Videl som predavat ug 7+ aj za 44 euro - Avsak cakacka je 14 dni a mozno ze ani za 14 dni nebudu. Ako poznam oravu tak u nas 1.novembra napadne poriadny sneh takze sa z tych 863m nad morom nevyskriabem

bluetoooth píše: 1x guma mala v sebe z boku asi 70 klinec ktora poskodila vnutorny kord - vobec nechapem ako sa tam dostala - ani sa mi nezdalo ze by mi guma fucala - no proste zahada.
rest píše:bluetoooth píše: 1x guma mala v sebe z boku asi 70 klinec ktora poskodila vnutorny kord - vobec nechapem ako sa tam dostala - ani sa mi nezdalo ze by mi guma fucala - no proste zahada.
... to to som presne mal aj ja. Hrzdavy klinec sa nejakym "zazrakom" dostal cez bocnicu- vysledok = znicena guma za 190evri, potesí no
Tak to ja za ňu mám všetky štyri zimné aj s obutím...rest píše:presne tak 235/40 R18 Continental CSC2- 190€ je este celkom "rozumna" cena
Mozno aj geometriaTwisster píše:Ked mam pravu gumu opotrebovanu viac ako lavu moze to byt tlmicmi? Po kolkych km zhruba by sa mali menit tlmice? Ako poznam ze uz to maju za sebou?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti