Yeshterr píše:Milane, prosímtě mohl by si sem hodit fotku toho ovládání LPG s ukazatelem, co máš v autě?
Tak tady to máš, sice né z mého auta, ted večer jsem to nefotil a zapoměl samozřejmě

Yeshterr píše:Milane, prosímtě mohl by si sem hodit fotku toho ovládání LPG s ukazatelem, co máš v autě?
Kombík píše:Milan 86 ,když to tady čtu tak za 30 tisíc km s LPG ve focusu jsem neměl ani setinu poruch to ,co ty za tisíc km.Nejsi trochu zmatkař, chce to trochu číst a přemýšlet. Tebe potkat na cestě měl bych obavy , co vyvrbíš nebo se mýlím![]()
![]()
.Kolik máš najeto.Ty ty problémy snad přitahuješ, musíš to brát trochu s nadhledem ,nebo dostaneš infarkt.
Hele a ty jsi jim říkal, aby Ti to tak udělali?Milan86 píše:Dále s tim natankováním 52l to vypadá, že možná můžu tankovat 100% Říkal, že to často dělaj lidem, že to chtěj aby mělo co nejvíce LPG
Možná mě vyvedete z omylu, ale dle mého názoru přes plovák by nemělo jít natankovat 100%Milan86 píše:To neříkal a on sám neví jestli mam 100% nebo 80% ... tady vidíš, že HL je trochu jinde než jsem si myslel bohužel ...Až pojedu někde poblíž, zastavim se u nich ať mi řeknou jak to teda mam. UVIDÍME
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti