Jsem si pořídil přesně tu samou jak jsem daval Milan86 odkaz. Funguje bez problémů, ale je to hlavně na to zjistit jakou tam máš zapsanou chybu a případně ji smazat. Dále stím vidíš údaje ze všech možných čidel, ale nic tím nenastavíš. Každopádně je to za 13$ takže je to levnější něž jakákoliv jiná diagnostika a pro hrubou orientaci co s autem je to je perfektní. Jinak zde na fóru je o tom mnoho diskuzí, takže by případné dotazy a pod. směroval píše tam abychom to tu nezahltili něčím jiným, než LPGYeshterr píše:Tak super, hele, jestli to pořídíš a zprovozníš, tak zkus dát do galerky nějaký printscreeny, docela mě to zajímá
jimm píše:Co se týče flash seřízení tak když jsem se vrátil že to zlhtlo tak na mě chvíly čuměli,dolili novou dávku a zeřídily to z omluvou.Ale já jsem to měl malinko jiný mezi tím jsem si nechal vyndat klapky sání,takže nevím jestli to nebylo tím,nebo jestli mechanik co mě vyndaval klapky neseřizoval to mazání.Každopádně při přidání plynu se mě z vejfuku zahulilo jako v tdičku,od té doby mě lítal volnoběch a rozvítila kontrolka motoru,koupil jsem novou lambda sondu,nechal vyměnit a je klid.Prostě jsem to risknul na tu lambda sondu a neřešil jinak
Od té doby mám klid kontrolka už nesvítí.Ale netvrdím že to samý může mít i milan 86.To kapání si nastavuju sám,když najedu třeba 1000km tak koukám kolik ubylo,když je mám půl láhve tak to přiškrtím že to kápne opravdu jenom 2-3kapky za min.Teď mě to vydrželo 400ml asi 10000km. Teď jsem byl na revizi, dolití,vyplácl jsem 600 kč,pozdravil a spokojený odjel domů,z plynem zatím nemám žádný problém a to jsem najel 16000km.Svíčky mám normal origo nkg,ty na plyn mě připadaj drahý,tak jsem se na ně vysral
jimm píše:pohlídej si nemrznoucí kapalinu,abys ji v zimě měl ok,mohl by ti zamrznout směšovač a to by bylo v ryti
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti