Bartoš abstinent a snad ani trávu nehulí

kdežto Okamura šňupe lajny koksu.
pane jo plno věcných argumentůsmoula píše: 04.10.2020 14:21 Co bereš za drogy prosím tě? Větší snůšku nesmyslů a hovadin jsem už dlouho nečetl. Omlouvám se, ale jinak to napsat nejde![]()
Asi tak ty jo!fofok píše: 04.10.2020 14:40 Piráti smažky![]()
Bartoš abstinent a snad ani trávu nehulí![]()
kdežto Okamura šňupe lajny koksu.
aby cokoliv prošlo vždy v tom bude zainteresováno mnohem víc lidí a ano konečnou zodpovědnost má komise ..takový bílý multi-kůň >> o to menší riziko, že do toho někdo bude šťourat , když se nic nepoděláZaQik píše: 04.10.2020 19:24 ... a je mi jedno jestli tak rozhodli kvuli uplatku nebo natlaku nebo podle pravdy, to oni jsou za to odpovedni a placeni![]()
- no podívej se na náš vzor západ, který je na tom o dost hůř (i před COVIDem) a jsou krok za Řeckem ..žádný problém vytiskneme si papírky a přijde superinflacesmoula píše: 04.10.2020 15:14 Pokud povídáš o tom, myslet na budoucí generace, tak nevolit ANO! Zadlužili nás tolik, že nějací migranti(i kdyby přišli) bude to poslední, co budeme řešit, než to všechno splatíme
![]()
takže zase nic konkrétního ?smoula píše: 04.10.2020 20:34 Omlouvám se, ale nebudu s tebou už diskutovat. Přijde mi to, že uznáváš RF, ANO, Babiše, Zemana, Putina, SPD a Ortel.
MK byl namestek odpovedny za finance resortu(rozpocet) a taky akvizice, tedy v podstate odpovidal za sve podrizene vyseZaQik píše: 04.10.2020 19:24 domnivam se, ze za spatnou smlouvu na nakup padaku muzou pravnici ministerstva obrany (i soud podle ni MO naridil odebrat jeste dalsi kusy i pote, co zemrel Roman Prinich) ... a vlastni vyber dodavatele provedla komise, ne jeden clovek ... a jmena clenu komise jsou dohledatelna - takze pokud to na nekoho "hodit", tak na ne ... a je mi jedno jestli tak rozhodli kvuli uplatku nebo natlaku nebo podle pravdy, to oni jsou za to odpovedni a placeni![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů