Vaše mobily - Rady,tipy...
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vaše mobily - Rady,tipy...
Blackhawk,Bax...diky za tipy!
- Bax
- Nováček
Jinak z toho chinabuye jsem objednával 2× - poprvé to přišlo za cca měsíc. Což je na Čínský obchod s poštovným zdarma normální doba. Podruvé však, taky s poštovným zdarma, mi to přišlo za týden! Nevěřil jsem svým očím 

Ford Focus • 1.8 ZETEC • GHIA • Moondust silver
-
- .
Chalani neviete poradit mojmu kamosovi?Ma telefon Samsung SII a ma problem s aplikaciou TALK..Ide mu sa pripojit len cez WIFI..Vsetko ostatne mu funguje ako je Facebook,internet,aj obchod play..Ja som mu na to pozeral ale nic ma nenapadlo
...Vdaka za rady

Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus II 1.6 66kW TDCi
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
- Blackhawk
- Test driver
-
- .
ano ano,ten
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
- Blackhawk
- Test driver
skusal zmazat data tej aplikacie cez Spravcu aplikacii?
-
- .
cez spravcu?Urcite nie...Ako sa to robi? Nadstavanie/Aplikacie/(vsetky) a vymazat udaje?
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
- Blackhawk
- Test driver
ano, cez spravcu si najst aplikaciu talk a tam zmazat udaje a cache
- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Lidi chcel by som vyskusaj iphone 4S namiesto mojej Omnie 7.
Otazka, ma to zmysel? Budem spokojny? Nikdy som som iOS nemal, tak neviem co od toho cakat.
este ma laka nokia 920 ale ta este nieje v predaji.
Vdaka za postrehy
Otazka, ma to zmysel? Budem spokojny? Nikdy som som iOS nemal, tak neviem co od toho cakat.
este ma laka nokia 920 ale ta este nieje v predaji.
Vdaka za postrehy
- HonzaK72
- Zkušený
Varuju te. Jakmile zkusis iOS a porovnas jeho sviznost s jinymi systemy, jakmile pochopis promyslenost prostredi Apple a pochopis provazby s iTunes a dalsimi devices, tak jsi ztraceny a nebudes uz chtit nic jineho..... 

- Blackhawk
- Test driver
Palec neblazni, iOS ti podla mna oproti WP nema co ponuknut. Pockaj si radsej na 920, ten telefon je oproti 4S vo vsetko lepsi. iOS rychlejsi ako WP nie je a podla viacerych je WP ako iOS ale s trocha viac funkciami. Navyse neverim, ze prechod na mensi displej bude pozitivum. Keby som momentalne nemal Androida tak Lumia 920 by bola jednoznacna kupa.
Pokial chces vsak vyskusat iOS kludne do toho chod, pokial nie si geek a nepotrebujes mat telefon na milion funkcii, nespravis ani tymto krok mimo.
Pokial chces vsak vyskusat iOS kludne do toho chod, pokial nie si geek a nepotrebujes mat telefon na milion funkcii, nespravis ani tymto krok mimo.
- Vlast1k
- Test driver
Pánové může mi něko poradit.. mám 5800 a když se připojím přes wifi třeba tady na forum, tak než se mi načte celá stránka, tak mi to celé spadne!! Třea na seznamu, nebo na jiné stránce mi to nespadne.
Zkoušel jsem vymazat celou historii a nepomohl to.. tak už nevím
Zkoušel jsem vymazat celou historii a nepomohl to.. tak už nevím
- Bax
- Nováček
Vlast1k:Zkus použít OPERA MINI ( http://www.opera.com/mobile/ )
Kdysi jsem měl iPhone 3GS se kterým jsem byl naprosto spokojený. Líbilo se mi, jak věci na iPhonu fungujou, s iTunes jsem neměl problém a celkově tehdejší ideologie firmy mi taky jakš takš líbila. Potom představili revoluční "iP 4". Následující měsíc jsem měl iPhone v reklamaci (pokaždé mi vyměnili kus za kus!). Takže jsem dostal novou - dvouletou záruku a iPhone 3GS šel do světa jako nový přístroj. V té době měl T-M akci na androidí chytré telefony a já se rozhodl jít do Samsung Galaxy S2 (i9100) s tím, že mi ještě trocha peněz z prodeje iP zbyli
. Očekával jsem změny a musel jsem si zvyknout, že Android je "jiný", slibovaná "skvělá komunita" mi nesedla tak jako iP komunita, aplikace jsou stejné jak na low-end tak pro telefon za 15k (hnus! - grafika, zpracování,...
). Byl jsem zvyklý na jiné standarty - nejen aplikací, ale také záloh.
Po roce experimentování, zkoušení, hledání aplikací jsem svoje je omezil na ty "potřebné" a nemám chuť zkoušet nové aplikace pro Android. Nyní, po roce a půl znovu pokukuji po iPhone 5 a po Lumii 920
Vždycky když se někdo zeptá, co si myslím o SGS2 řeknu: "HW je svkělý, ale ten systém je zrůdnost!"
Kdysi jsem měl iPhone 3GS se kterým jsem byl naprosto spokojený. Líbilo se mi, jak věci na iPhonu fungujou, s iTunes jsem neměl problém a celkově tehdejší ideologie firmy mi taky jakš takš líbila. Potom představili revoluční "iP 4". Následující měsíc jsem měl iPhone v reklamaci (pokaždé mi vyměnili kus za kus!). Takže jsem dostal novou - dvouletou záruku a iPhone 3GS šel do světa jako nový přístroj. V té době měl T-M akci na androidí chytré telefony a já se rozhodl jít do Samsung Galaxy S2 (i9100) s tím, že mi ještě trocha peněz z prodeje iP zbyli

Vždycky když se někdo zeptá, co si myslím o SGS2 řeknu: "HW je svkělý, ale ten systém je zrůdnost!"
Ford Focus • 1.8 ZETEC • GHIA • Moondust silver
- Anndy
- Test driver
Vaše mobily - Rady,tipy...
Palec. Ja by som ios skusil v pohode. Budes mat vyhodu, ze iphone v pripade tvojho nezaujmu lahko a bez vacsej fin. straty predas a mozes skusat nieco ine.
Osobne si myslim, ze ak skusis, nebudes chciet dalej skusat ine
Osobne si myslim, ze ak skusis, nebudes chciet dalej skusat ine

- mercuryk
- Nováček
Svatá pravda vyzkoušel jsem a jinej už nechci
FORD FOCUS 1.8 16v combi r.v.1999