- tak mi prosím definuj komunismus
Kde psal Hřib nebo někdo jinej tady,že rudá armáda neosvobodila Československo?blackbox80 píše: 06.05.2020 13:09- tak mi prosím definuj komunismus(naopak všechny současná i minulá zřízení dávají prostor chorým mozkům a podle toho to taky vypadá)
- Ano vyrůstal jsem v Československu, přisli jsme o majetky, část rodiny utekla do zahraničí, pomáhali jsme utíkat přátelům do zahraničí, tak mi prosím vysvětli co jsem nepochopil a co jsem nezažil ..
- číst nesmysly o tom jak Pražané bez pomoci dobili Prahu a že to nebylo zásluhou Rusů ... co by asi tak dělali, kdyby "někdo" neporazil německou armádu, která v podstatě daný čas až na pár fanatiků postupně kapitulova právě díky tlaku z východu i západu >> zapojte prosím své mozky a nebuďte jako Hřib a jiní rusofobové
Kde píšu, že Hřib zrovna tohle tvrdil? >> narážel jsem na zbytečně hloupé útoky namísto budování dobrých diplomatických vztahů dle platných mezinárodních smluv a bagatelizování údálostí během WWII a tam ze Hřib(nejen on) angažuje ve velkém kdykoliv má možnost .. prostě klasický zabedněný populista a ještě ze sebe dělá hrdinu po kterém jdou tajné službyfofok píše: 06.05.2020 14:42 Kde psal Hřib nebo někdo jinej tady,že rudá armáda neosvobodila Československo?
Kroť ten slovníkblackbox80 píše: 06.05.2020 18:24 nelézt do prdele a chovat se jak namyšlený blbec je sakra rozdíl..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti