Christina... nikdy som nevymazal takú citáciu ako uvádzaš, teda ked reaguješ na nejaky prispevok, po ktorom je už nasáčkovaných dalšich 20 (ako si uviedla sama priklad.)Christina píše:a co ti na tom jako vadí???? když chci reagovat na něčí příspěvek, ale za ním je 20 dalších, tak bych pak už ani nemusela reagovat, protože to dotyčný určitě přehlédne. tady asi bude trochu něco z chlapské logiky, kdy vy v tom máte asi jasno, ale já jako ženská teda ne - nehodlám začít myslet jako chlap. mě spíše sere, že mi někdo onu citaci vymaže, takže pak stejně není vidět na co se reagovalo....koneckonců admin může citaci úplně zrušit a budeš mít jasno aspoň ty... teda to mě teda neplánovaně vytočilo![]()
takže ma to nevytáča, len mierne irituje... nebudem predsa zakladať nové vláknonechcem tvrdiť že ma to vytáča, ale fakt nechápem prečo to robíte
a o toto ide.. zrovna teraz som uviedol príklad, ktorých je tu plno a ktoré ma... iritujúChristina píše:zrovna teď jsi mě citovat nemusel, že ano
aj to je riešenie, ktoré je dobré... ale je to náročnejšie, lebo namiesto jedneho kliku na "citovat", by som musel písať.. v...i ...p.. e...r..k..viperk píše:Bo je taky lepší napsat zprávu a uvést pro koho je
Já se tady zastanu moderátorů, mají s forem už tak dost práce a nevidím důvod proč by měl rozumně uvažující jedinec porušovat PRAVIDLA fora, obzvlášt ty která jsou ku prospěchu přehlednosti a rychlosti orientaceChristina píše:mě konkrétně neva žádné citace a nepřipadají, že přidávají na nepřehlednosti
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 2 hosti