sis měla dát námořnický grog, to je ten bez té horké vody

Tie cesty co tam okolo Krasna mate a hlavne novy povrch mozme len zavidiet...
  Tie cesty co tam okolo Krasna mate a hlavne novy povrch mozme len zavidiet... 

Este mi niekto povedzte, kolkoze bolo stupnov v noci
  Este mi niekto povedzte, kolkoze bolo stupnov v noci  

bohuzial, moje komfortne 16" gumy nedovolili rychlejsiu jazdu...
 bohuzial, moje komfortne 16" gumy nedovolili rychlejsiu jazdu...  teraz sa len modlim, aby mi vydrzali aspon do jesene
 teraz sa len modlim, aby mi vydrzali aspon do jesene  buduci rok budu 17-tky a to uz vyhram
 buduci rok budu 17-tky a to uz vyhram 

Boban tam ma specialnu verziu 4x4 - Almatic !romosch píše:To Bobane proč jsi mi neřekl dopředu že máš čtyřkolku????
Já tam pálil spojku a pořád jsem nechápal že tě nemužu předjet!

Almuska ma vzadu dieru k naprave a ked da Boban pokyn (zavesi na spetak slaninu), tak zacne slapat jak najata a uz su zadne gumy v dyme !!
  Almuska ma vzadu dieru k naprave a ked da Boban pokyn (zavesi na spetak slaninu), tak zacne slapat jak najata a uz su zadne gumy v dyme !!   

MobyDick píše:ta fotka se povedla viď mošáku, fotil jsem to v sekveci a tahle byla třetí v pořadí, hned jsem si toho všiml tak jsem jí musel vystavit

Ado, vidim ze si s tych co veria tomu, ze alkohol mozgove bunky zabija... Ale neni tomu tak !!Ada píše:Možná se mi podaří zregenerovat v pátek zničené mozkové buňky.

ať se ty hloupé mršky třesou strachy v hlavě
  ať se ty hloupé mršky třesou strachy v hlavě

:mrgreen:Bacha švestky""
  :mrgreen:Bacha švestky""

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů