jo je to přesně o tom, co nechci , aby dělali mě nedám jiným, souhlasím;))Kota píše:Christina:Asi to bude o tom,jaký má člověk k autu vztah.Protože pokud si ho vážíš,tak prioritně budeš mít strach o to své a těm kolem na 99,9% nic neuděláš.Ten kdo na to prdí a je mu to jedno,tak se buď trefí nebo ne...Ale ve většině to je asi ta žena![]()
Tak já neříkám že to je u všech, ale zatím co jsem jel s holkama, tak to stála za prd. Třeba moje přítelkyně řídcí celkem dobře, ale parkování to je její noční můra. Ale když jí navrhuju abysme jeli někam cvičně parkovat tak to ne..Christina píše:Infinter:to je přesně ta blbá řeč, jakože vy to víte a my asi ne??? už vidím jak si chlap z vedlejšího auta klepe na čelo, jak lezu z auta a dívám se kolik je tam asi místa...to tam snad ani nepojedu, ty němáš zrcátko, abys podle něho couval???
Ale funguje to. Dokonce i ridic sanitniho auta pochopil, ze kdyz mne predjel a ja jsem mu zapnul dalkove, tak okamzite vypnul zadni ostre cervene mlhovky, ktere mel zapnute, i kdyz mlha jiz davno nebyla. Pak jsem samozrejme ja ihned zase prepnul na tlumene.Christina píše:to se přece nedělá svítit druhému dálkovýma....to bych teda na ty brzdy dupla fest, aby se rosvítilo tomu za mnou v hlavě!!! někteří z vás, se doufám, nechystají jet před nebo za mnou???![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host