Ja som kupil McGard high su podľa mna najlepšie, boli dobré aj McGard standard, ale tieto sú super.matys píše:Zdravím kasi..........máš pěkné auto na pěkných kolech,ale nevšiml jsem si pojišťovacích matek kol.To máš takovou důvěru v okolní svět.Pokud jsem špatně viděl,omluva a rád bych radu,jaké pojišťovací matice kol jsou opravdu dobré.(Také budu potřebovat)...........zdraví matys
Kola na Focus - kompletní info str. 1
- wayne001
- Junior
Re: Kola na Focuse- aneb do čeho jste obuli vašeho mazlíka
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle věci postrádají smysl, když si je může koupit každý a sistem je furt stejný.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Už se někomu stalo, že ztratil nástavec na McGardy? Zde je návod jak to nenásilně a LEGÁLNĚ řešit. Převzato z jiného fóra:
Nebo taky:No ja mam bezpecnostne matky od McGardu a stala sa mi takato vec: Raz som si nastavoval volant do rovnej polohy na capoch riadenia, nasadil som koleso a len tak provizorne dotiahol, ze to idem vyskusat ze ci je teda volant rovno... Ale poskusobnej jazde som zistil ze sa mi podarilo stratit bezpecnostny kluc na matice, ktory som nechal nasadeny na matici.
Problem bol v tom ze cap riadenia som nemal este na fest dotiahnuty, takze koleso muselo este dole, aby sa dalo s autom bez obav jazdit. Kedze koleso nebolo dotiahnute uplne, podarilo sa mi bezp. matku uvolnit vseljakymi \"brutalnymi\" metodami, capy podotahovat a dotiahnut koleso standardnou maticou. Este v ten vecer som posielal do McGard Deutschland email, ze potrebujem novy kluc na matice, podla prilozenej karty som napisal kod kluca a cislo kreditnej karty. Na druhy den doobeda som dostal odpoved, ze uz mi to posielaju a novy kluc bude stat 18Euro. Za tri dni som kluc mal v schranke.
Kedze pri uvolnovani bezp. matice bez kluca som mu \"dost pomohol\" a bolo to na nom vidiet, nedalo mi a napisal som im, ze ci nie je mozne objednat aj samostatne jednu maticu. Dostal zom odpoved, ze toto mozne nie je, avsak ak by som suhlasil a poslal im komplet celu sadu vratane poskodenej matice aj noveho kluca aj s kartou s kodom, tak ze mi poslu komplet novu sadu gratis... Ako najprv som si nebol isty, ze ci chapem dobre a tak som sa este raz emailom spytal,ze ci mi chcu ako zadarmo poslat novu sadu ked im poslem staru... Asi za 8 dni po odoslani starej som dostal novu...
Takze pri kupe je treba si aj dobre preverit ze ake su podmienky a hlavne rychlost pri dodani nahradneho kluca, lebo stratit ho nie je az take zlozite. Ja osobne som rad, ze som si za ten McGard par stoviek priplatil.
tak jsem dnes zajel za budoucim tchanem do pneuservis Matador a matice byli sundany za 3 minuty vsechny,takze asi nema kupovat pojistovaky za 1200Kc jako ja,kdyz jdou stejne sundat hnedka,jinak to delal takovym spesl klicem se zarezama a slo to hned
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já si myslím a věřím tomu, že tvůj nástavec na mé matky a naopak nesedne.Boban píše:Tyhle věci postrádají smysl, když si je může koupit každý a sistem je furt stejný.

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
pokud ti nedodám i matky tak si piš, že né
už sem je zadal do výroby 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- matys
- Pokročilý
Zdravím kasi.......Teď je vidět,že matice mají vnitřní tisícihran,věřím,že nepravidelný,aby znemožnily použití imbus klíčů.Ale kola máš parádní, snaž se být jejich majitelem co nejdéle.........zdraví matyskasi píše:matys matky mám na všech kolech to je 16ks![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nevím jaké tam jsou už byli u toho když sem to kupoval ale jsou nějaké special přímo na tyto kolatak tě moc neporadím
![]()
ps lepší foto momentálně není
FOFO 1,6 16V TREND 5HB r.v.2003 STŘÍBRO MOONDUST

- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tam to co jsme se domluvili jsem nemyslel. Jen to, že nástavce McGardů by neměly být zaměnitelné.Boban píše:pokud ti nedodám i matky tak si piš, že néuž sem je zadal do výroby

- kasi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to matys dík moc střežím je jak se dá 

je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

- Koshour
- Nováček
kasi ještě mám dotaz. Jaký máš pneu, rozměry a tak a musel si je nechat zapsat do techničáku? 

- kasi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
pneu Nankang ULTRA SPORT NS-II 215/45 R17 ale zapsané je ještě nemám
předepsané jsou asi 215/40 R17 co sem koukal

předepsané jsou asi 215/40 R17 co sem koukal

je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia

- karel_st170
- .
Já mám na stčku 205/40r17 ale chtěl bych 225/40r18 

- Norbert
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Rád by som vedel aké sú skusenosti s Matadorom Hectora 45 -16". Chcem síce model 2008 MP46. Doteraz som jazdil na značkovejších gumách ER300 a Michelin Exalto, ale to nemá význam na nekvalitných cestách. A ročne najazdím tak 30 000km. Zimne dojazdujem Dunlop Response, výdrž 18000km a stabilita nic moc. Tak čo na leto? Bude dobrá Hectora 46?
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Dik za tip - jdu to proletet na netumatys píše:Zdravím Marex...Máš kvalitní auto,pěkná kola,doporučil bych Bridgestone Turanza 300 a budeš spokojený.V testech patří mezi nejlepší v tomto rozměru.Já je pořídil také a už brzy je zkamarádím s Fofem. Zdraví matys

- matys
- Pokročilý
Zdravím MAREXE..........při tom letu po netu se mrkni na http://www.elektrony.cz matys
FOFO 1,6 16V TREND 5HB r.v.2003 STŘÍBRO MOONDUST

- tampax
- Nováček
potřebuji poradit-objednal jsem kola
-Momo Corse Black
7,5x17 ET42 černý-leštěný 4265 Kč -ford focus 2003 4/108 díra 63.4mm 3dveře,bez úprav blatníků..pneu-syron n3000 -2099kč 215/40 R17
http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonfi ... l=Focus%20[4/108]&velikost=17&typ=3%20door&radit=&zimni=&akce=&sirka=&design=&barva=&upravy=bez
http://www.elektrony.cz/?&volba=FindPne ... 8&jmp=2119
pujdou tam bez úprav a nebudou drhnout????diky
-Momo Corse Black
7,5x17 ET42 černý-leštěný 4265 Kč -ford focus 2003 4/108 díra 63.4mm 3dveře,bez úprav blatníků..pneu-syron n3000 -2099kč 215/40 R17
http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonfi ... l=Focus%20[4/108]&velikost=17&typ=3%20door&radit=&zimni=&akce=&sirka=&design=&barva=&upravy=bez
http://www.elektrony.cz/?&volba=FindPne ... 8&jmp=2119
pujdou tam bez úprav a nebudou drhnout????diky