zirafak:zirafak píše:uz prosim Ta kup nejake namakane auto,nech sa pridas ku KH a ukazete mi spolocne,co je super auto.
kukni, ja som realista a teda viem, ze ani ine znacky na tom nebudu lepsie ako ford
v niecom ano, v niecom nie
ja vychadzam z recenzii na moje mondeo 2.5T, ktore su prakticky vsetky co som cital vyslovene kladne
je to top auto v strednej na urovni premioviek, navyse ho mam v plnej vybave a s maximalnym benzinovym motorom
kedze nemam moznost dlhodobo skusat ine auta strednej triedy, musim to zobrat ako fakt

a ak by som vyberal nejake ine auto, musim na to brat ohlad aby som nesiel do horsieho

cize pre mna ostavaju uz len premiovky alebo auto z vyssej strednej, ako som pisal, s brutalnym motorom a prijatelnou hmotnostou (toto je problem)

kedy sa k tomu odhodlam neviem, teraz riesim financne dolezitejsiu vec a v tom mondeu sa zatial da prechodne vydrzat aj rok ci dva

preto tu uz nejdem pisat co a kedy idem kupovat, lebo tu budem vyzerat ako blbec a zacnu sa mi ludia (ako napr. ne_ray) vysmievat, ze nemam peniaze

misoka: dufam, ze ked absolvujes skusobnu jazdu v astre, napises sem postrehy. opel urobil ohromny skok v kvalite nahor. astra ma podobnu zadnu napravu ako focus, ma modernejsie motory (ale nema 2.5T) a hodnotnejsi interier. ale som si isty, ze bude kvalitou velmi podobna focusu. je to len o rozhodnuti, ci prejst na inu znacku. auta v jednotlivych triedach su si hrozne podobne, vsade sa setri
ford nerobi zle auta

vidno to na cislach v predajoch v EU

ja ako casty kritik fordov to tiez musim akceptovat
takto to proste robi ford a nebude inak, pokial to ludia budu kupovat