Funkce náhodného výběru je u přehrávání CD tzn. že skladby nehrajou tak jak jsou nahrány na CD ale napřeskáčku.petnov píše:Akorát jsem nepochopil funkci náhodného výběru, nemáte někdo zkušenosti?
Zkušenosti s autorádii Pioneer
- Peters56
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zkušenosti s autorádii Pioneer
- petnov
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Jsem to špatně napsal, já vím jak ta funkce má fungovat, ale jak to funguje v Pioneerech?Peters56 píše:Funkce náhodného výběru je u přehrávání CD tzn. že skladby nehrajou tak jak jsou nahrány na CD ale napřeskáčku.petnov píše:Akorát jsem nepochopil funkci náhodného výběru, nemáte někdo zkušenosti?
Jsem to zapnul, když song dohraje tak skočí náhodně na další, ale pokud přepnu písničku tak skočí na následující, místo aby skočila náhodně.
FoFo 1.6i 16V 74kW Trend,silver, kombi, r.v. 2004, můj druhý

FoFo 1.6i 16V 74kW Trend, Tm. Modrá, HTB, r.v. 1999, můj první

FoFo 1.6i 16V 74kW Trend, Tm. Modrá, HTB, r.v. 1999, můj první
- Peters56
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nevím, mám to nastavené na náhodný výběr a toto jsem ještě nepostřehl, protože většinou poslouchám mix všeho možnýho, takže nevím jak jsou skladby nahraný za sebou.
- mosad
- Junior
To Peters56: Mě po napojení ovládání z pod volantu jede v poho. Koupil jsem redukci za cca 1500, je to krabička cca 3 x 7 cm, placatá, na jednom konci se do ní strkají kablíky s koncovkou, která se napojí na jeden z konektorů origo ford a z druhé strany se do krabičky strčí konektor s kablíkem, který má na konci kolík jack asi 3,5. ten pak zezadu do rádia, na 700 jsou dvě díry u sebe - jedna na ovládání a druhá je tuším aux. Neprohodil jsi to? A jakou máš redukci? jinak kabely na propojení ovládání pod volantem s rádiem běží zcela mimo ostatní kabely k rádiu. a co varianta, že je vadné samotné ovládání?
Jinak mě rádio v origo zapojení kabelů fordu hraje až po zasunutí klíčku do zapalování a otočení do první polohy, ještě než se rozsvítí kontrolky.
Jinak mě rádio v origo zapojení kabelů fordu hraje až po zasunutí klíčku do zapalování a otočení do první polohy, ještě než se rozsvítí kontrolky.
- Peters56
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Poslal jsem to zpět prodejci na reklamaci, volal mi, že jim to taky nefunguje a posílá mi nový kus.
-
Ahoj,jsem tu nevej a chcu se zeptat co mam dat do forda Focusa za radio ex
istuje vubec z takovym velkim panelem nebo to musim upravit??dik za komentáře

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Raptor 660: ve Focusu je 2DIN radio, standartni radia jsou velikosti 1 DIN. Staci koupit ramecek na 1 DIN velikost + nezapomenout na ISO konektory k radiu (ve Focusu jsou pouze Fordi konektory). Je to proste jak bulharska stripterka, vice se doctes tady. Pokud mas dalsi dotaz, napis ho do uvedeneho vlakna, tady se resi pouze radia Pioneer, tam vseobecne jakakoliv neoriginalni radia 

- dula00
- Nováček
Pioneer, ten co mam ja by som uz nechcel ani zadarmo,tu plati pravidlo co je lacne to je..,nic proti znacke kvalita zvuku je super.no ked chcem nieco viac napojit nejaky zosik na viac atd.. tak nastava rusenie a piskanie v repro..viem ze je to radiom ,lebo mal som ich v aute uz viac ked od pioneera tak nic pod 200 eur by som nekupil..
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- dula00
- Nováček
deh 2900
- mosad
- Junior
Mám dotaz na někoho kdo má Pioneer DEH P700-BT. Když si na telefonu pustím navigaci - TomTom, Sygic - a telefon se přes BT automaticky spojí s rádiem, tak na mě navigace přestane mluvit. Jakmile dám z rádia pokyn odpojit telefon, tak mluvit začne. Podle mě to dělá ta funkce audio BT - tedy možnost přehrávat songy v mobilu přes rádio. Když ji ale v rádiu dám vypnout, odpojí se i BT handsfree. A jelikož mám nastaveno automatické spojení s telefonem, tak se zase po chvíli obě funkce s telefonem spojí.
Nepřišel někdo na to, jestli lze rádio přesvědčit, aby odpojilo jen audio BT a nechalo připijené handsfree BT??
Nepřišel někdo na to, jestli lze rádio přesvědčit, aby odpojilo jen audio BT a nechalo připijené handsfree BT??
- escape
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Máte někdo zkusenosti s dalkovým ovladanim priomo od pioneeru PIONEER CD-SR100
http://www.megaobchod.cz/audio-video/pi ... sr100.html
konkrétně tam nevidím ovládání hlasitosti, coz je docela zasadni, jestli je nekde na boku a neni videt? diky
http://www.megaobchod.cz/audio-video/pi ... sr100.html
konkrétně tam nevidím ovládání hlasitosti, coz je docela zasadni, jestli je nekde na boku a neni videt? diky
Ford Focus,1,6 Zetec,2001,silver,AE,LED

Galery: https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... a&start=30

Galery: https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... a&start=30
- racetiger
- Junior
Mam na zucastnene velkou prosbu - nemate nekdo cesky navod k pioneer p55bt?? Mame ho v podnikovym tranzitu a neco jsem uz objevil ale vetsinu ne - nemuzu se spojit s telefonem.oOkud by navod byl v el podobe,nemohli byste ho nekdo hodit na rapid atp a dat sem nebo do sz odkaz, pokud by bylo v praze a bylo by-li pouze na papire mohl bych se zastavit a nechat zkopirovat??
Byl bych velkym dluznikem
Uz mam
Byl bych velkym dluznikem
Uz mam
- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
online příručky
Příručky jsou většinou dostupné na stránkách výrobce nebo na specializovaných webech, jako třeba http://diplodocs.cz
- racetiger
- Junior
Ano to je sice pravda,nicmene na te odkazove strance je pouze anglicky a i kdyz umim vcelku dobre tak se mi nechtelo to prekladat.
Jak uz ale pisu uz jsem ho sehnal
Jak uz ale pisu uz jsem ho sehnal