Nezávislé topení...
- Ahmed
- Test driver
- menge1
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nezávislé topení...
zdravím, máte někdo dotaz na nezívislé topení?
- Ahmed
- Test driver
Jo, udelas mi ho za 10k do mojeho auta?menge1 píše:zdravím, máte někdo dotaz na nezívislé topení?

Sem chtel aspon nejaky el. ohrev a ve Fordu na me cumeli jak na blazna a pritom do fofoI se montovalo i el.

- menge1
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
no jo s cenou to bude vždycky problém, počítej topení 4 kw momentálně v akci 15 tis , ovladaní cca 1500,- a montáž 3az 5 tis. takže tu dvacku. no.Ahmed píše:Jo, udelas mi ho za 10k do mojeho auta?menge1 píše:zdravím, máte někdo dotaz na nezívislé topení?![]()
Pac mi brzo asi bude zima. Nechal bych si ho dodelat, pac to je vec, ktera mi opravdu chybi, ale 40k + za to vyhodit nechci, to si radeji oblecu bundu a rukavice.
Sem chtel aspon nejaky el. ohrev a ve Fordu na me cumeli jak na blazna a pritom do fofoI se montovalo i el.
- Ahmed
- Test driver
V akci kde? Co to je za vyrobce?
To montujes primo ty nebo delas v nejake firme? Pripadne odkud jsi...?
Kdyby to bylo do 25k, tak by se o tom dalo uvazovat, pokud je teda 4kW dost? Ted nevim, jestli si to dobre pamatuju, ale stary fofo asi mel 6kW nebo jeste vice.
Je nejaka moznost, aby to topeni bylo programovatelne (napr. jako to ma novy focus - nastavis si to treba na 5h rano a 1x se to nahreje, pak vypne a dokud alespon jednou nenastartujes auto, tak se dalsi ohrev nespusti). Pripadne spousteni dalkacem by asi taky nebyl problem, co?

Kdyby to bylo do 25k, tak by se o tom dalo uvazovat, pokud je teda 4kW dost? Ted nevim, jestli si to dobre pamatuju, ale stary fofo asi mel 6kW nebo jeste vice.
Je nejaka moznost, aby to topeni bylo programovatelne (napr. jako to ma novy focus - nastavis si to treba na 5h rano a 1x se to nahreje, pak vypne a dokud alespon jednou nenastartujes auto, tak se dalsi ohrev nespusti). Pripadne spousteni dalkacem by asi taky nebyl problem, co?
- menge1
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jo montuju to já, nevím jestli sem mám do vlákna psát přímo odkaz na stránky , ale v mém profilu ho najdeš. Jinak topení 4 kW doporučená montáž do obsahu do 2L . Nad 2 L by se mělo montovat silnější 5kw. Ovladače , doporučuji standartní mini hodiny , s kombinací, gsm viz stránky Novinky, nemusíš sebou tahad ovladač, který se dá ztratit, popřípadě rozbít, a má omezenou délku dosahu.
- menge1
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Asi tě zklamu, teď koukám., že máš nové auto, a na to ještě není zástavbový protokol, pro dodatečnou montáž.
- Ahmed
- Test driver
Hmm, pěkné. Ještě najít nějaké prasátko, které bych mohl rozbít
Njn co se da delat. Ale i tak je to podle me celkem velky zasah do auta, tak bych nad tim asi dlouho uvazoval, ale stejne bych asi byl pro, pac jsem to mel na starem focusu a byla to super vec, teda az na to ze to zapinalo, az kdyz bylo pod 4°C a druhy rok mi to uz nejak blblo a obcas silene kourilo a zdalo se mi, ze to ma nejaky slaby vykon. Ze by odesla ta zhavici svicka ci co to je?

Njn co se da delat. Ale i tak je to podle me celkem velky zasah do auta, tak bych nad tim asi dlouho uvazoval, ale stejne bych asi byl pro, pac jsem to mel na starem focusu a byla to super vec, teda az na to ze to zapinalo, az kdyz bylo pod 4°C a druhy rok mi to uz nejak blblo a obcas silene kourilo a zdalo se mi, ze to ma nejaky slaby vykon. Ze by odesla ta zhavici svicka ci co to je?

- menge1
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
tak to jsi měl pouze přihřívač. Jinak nezoufej protokol bude brzo a můžem montovat, webasto nebo ebr. zprcuje protokol, a automobilka ho musí schválit, a teprve potom je dán k dispozici autor. servisům k dodatečné montáži, bez porušení záruky na vozidlo. U starého fordu to nebyl tah velký zásah, topení montované až v zadu za zadní nápravou u pravého kola
- vitacz
- Zkušený
Ahoj mam problem s pomocným ohřívavčem neboli přídavné topení.
Jde o to ze netopi. Po zapnuti ohrivani do nej 12V jde, ale vubec nic neohreje.
Vidim to asi na vadne zhavice. Daji se nejak promerit? Zkousek jsem je promerit ohmicky, ale nameril jsem 0 Ω. Ale byly zpojene asi bych je mel vyndat?
Co ty zhavice stoji? jsou tam dva.
Diky
Jde o to ze netopi. Po zapnuti ohrivani do nej 12V jde, ale vubec nic neohreje.
Vidim to asi na vadne zhavice. Daji se nejak promerit? Zkousek jsem je promerit ohmicky, ale nameril jsem 0 Ω. Ale byly zpojene asi bych je mel vyndat?
Co ty zhavice stoji? jsou tam dva.
Diky
- vitacz
- Zkušený
Ze by nikdo nevedel, nebo si tematu nikdo nevsiml?