Můžeme porovnávat zkušenostimiki21 píše:Jako co, budem si porovnávat, kdo má většího pindíka a s čím kdo kdy jezdil? To vážně chceš?

a pindíka věřím že máš určitě toho největšího , jelikož člověk jako ty ho musí mít největší

Můžeme porovnávat zkušenostimiki21 píše:Jako co, budem si porovnávat, kdo má většího pindíka a s čím kdo kdy jezdil? To vážně chceš?
Ted jsi to presne vystihl.Sentik píše: Už dva měsíce vybírám Mustanga, hledám, píšu si s nabídkářema, porovnávám, počítám .. a tam se přiznám, že o 2.3 EB neuvažuju, za prvý proto, že to podle me k tomu autu prostě nepatří, nesedí mi to k tomu. A za druhý, že si to auto plánuju prostě nechat a tak nějak podvědomě očekávám od klasiky 6v 3.7 nebo 8v 5.0 delší životnost.
Ma.rt píše: Pobavilo me Kacko manzelce s atmosférou na dalnici...to jako fakt???tak to se pozna znalec.
Statistika, kterou ale zatím na stole nemáme. Těch pár chcíplých EB - to nic neznamená, stejně chcípaly atmosféry, pamatuju si, jak nam začala odcházet poctivá správná atmosféra kdysi ve starý Fiestě a taky z toho nevyvozuju to, že všechny stojí za hovno... S jinou takovou jsem neměl za 10 let sebemenší problém a taky to neznamená vůbec nic.Ma.rt píše: Jinak rozumim tomu, ze uzivatel TB nechce zpet do atmosfery. Je otázkou, zda se to nezmění s konečným uctem. Je to vse statistika.
Sentik píše:raději tu dobu jezdit s autem, co opravdu jede a je RADOST s nim jet, než abych pořídil na denní ježdění línou atmosferu a říkal si každy rano jak jsem dobře za 10 let ušetřil.
atmosfera nezvladne dialnicny provoz ? akurat sa pomalsie rozbieha no nikde nie je striktne dane, ze po skonceni obmedzenia musis vystrelit co najrychlejsie vpredWolf78 píše:přece nemůžu chtít po atmosféře ,aby zvládla i dálniční provoz
a ak jazdis denne mesto resp do 20-30km, naco ti je 150kW a turbo ?sentik píše:...než abych pořídil na denní ježdění línou atmosferu a říkal si každy rano jak jsem dobře za 10 let ušetřil.
Ty jsi na pindiky, ze furt o nich pises? Manzelka ho ma taky? Ono to Kacko by tomu odpovidalo.Wolf78 píše:to Ma.rt - máš pravdu stím motorem jsem hrubě přestřelil , přece nemůžu chtít po atmosféře ,aby zvládla i dálniční provoz.
Proč bych měl chtít zvedat cenu auta , které by se používalo tak cca 2x do týdne , když mi nové auto stojí v garáži![]()
Koukám ,že u tebe v rodině máš poslední slovo ty a nikdo jinej" prostě to auto co jsem ti vybral si koupíš a basta , proč ??? protože jsem řekl
![]()
To bude tím velkým pindíkem
Tady si někteří neuvědomují, že ne každý je co pět let ochoten dát nemalou část rodinného rozpočtu za novou kupku železa a plastů. Jen , aby se dostal z bodu A do bodu B.Jemar píše:.....a po skončení záruky ho raději prodám....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostů