ZaQiku oceňuji tvoji upřímnost a nesoudim tě
Moje ségra se švagrem jsou rentiéři, jsou sami doma 13let krom nákupů, divadla a dovolených nejsou denně ve styku s jinými lidmi. Bydlí za Brnem u lesa.
Co tím chci říct? Kdykoli lítají virózy a chřipky jsou první kdo odpadne!!!
Já byl od října 2019 do teď 9 března doma nepracoval sem. Těsně před propuknutím pandemie jsem schválně šel pracovat.
Abych se otužil!!!
V téhle situací nejvíce polozdravemu člověku (nikdo neví co mu bují v těle) pomůže imunita a ta je vytvářena pohybem, sluníčkem, vitamínama (B,D,C,E,zinek,selen), zdravý duch a hlavně mít denní náplň. Tohle vše si s partnerkou dopřáváme včetně zvýšené hygieny. Normálně nakupujeme cca 2-3xtydne a jezdíme jen autem toť vše.
Pokud i tak skončím na jipce skončil bych tam časem i tak.
Můžeme se sebrat a jet na barák na Šumavu do lesů, ale to nemá smysl.... dlouhodobý.
Vůbec to nezlehčuji jen věřím, že zdravý duch ve zdravém těle je víc než izolace bez tréninku imunity s ostatními lidmi z okolí.
Jinak ohledně covidu u polovičky v práci. Tři její kolegyně byly potvrzeny pozitivně, ale kdo z ostatních necítí symptomy toho hygiena nechce testovat. Takže ani se netestuji všichni z nakaženého kolektivu.
Z toho usuzuji, že není, tak zle. Jednak neodpadne každej kdo sedí týdny vedle pozitivního a když odpadne není, tak zle.
Můžu potvrdit, že jedna z pozitivních je obézní, hulí, žere hnoje smažený a les zná z filmu. A stejně měla jen rymecku. Jasný není to berna mince.