Tak to jsme dva co už hledají dobrovolníka.Ne ,vážně,Fofo se naposled umyvalo tak někdy jak povolili mrazy a na sobotu se žádná zvláštní hygiena nechystá,pouze jak pojedu z práce tak se zastavím na benzince a opláchnu Fofo za 20.-vapkou.Stejně má víkend celý propršetKTM píše:Hledá se dobrovolník-ce ,který-rá mi umyje a vyluxuje -respektivě připraví fordíka na sobotu ? Najde se někdo ?????????

Ty brďoCompressor píše:Porubáci+Želvig: Co si dát sraz u Penny, bývá tam prázdné parkoviště. Čas bych tak viděl v 7:45-7:50. V těch 7:50 odjezd směr Baumax.
 To jsem chtěl vstávat
  To jsem chtěl vstávat  No co už....  Počkám Vás pod báňskou ( za zast. areál VŠB) né, že bych nechtěl přijet, ale 7:50
  No co už....  Počkám Vás pod báňskou ( za zast. areál VŠB) né, že bych nechtěl přijet, ale 7:50  (vstávat budu 40, takže asi tak
 (vstávat budu 40, takže asi tak   )
 ) 

Budu čekat na parkovišti pod VŠB 7:55h.
  Budu čekat na parkovišti pod VŠB 7:55h.

Jedu "z provozu"
 Jedu "z provozu" 

Me tak napada, jestli se nesejdem rovnou u VSB, co CompreTurttle? At nemusime popojizdet jak ocasciCompressor píše:Danista: O.K.,tak my s Tomigem vyjedem od Penny a sejdeme se na tom parkovišti pod VŠB.Budeme tam tak 7:55 nejpozději. Takže nějak v 8:00 odjezd směr Baumax.

Takže si to užijte a těším se na fotky.
 Takže si to užijte a těším se na fotky. 

Ale chápu
  Ale chápu   
  Ale jedu
 Ale jedu   
  Mam dnes odpo tak už tu nebudu tak když tak napiš kdyby něco.
 Mam dnes odpo tak už tu nebudu tak když tak napiš kdyby něco.Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host