notebook do 13-15 000 Kč
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: notebook do 13-15 000 Kč
Dobrá.Udělám si nějakej top žebříček a něco vylosuju 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jsem tu zas...Tak výběr se trochu posunul a koukám po těchto modelech
NTB1
http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv7-6110 ... 9.htm#foto
NTB2
http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv6-6b60 ... 3.htm#foto
Máte k nim někdo něco?Nějaká zkušenost?
NTB1
http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv7-6110 ... 9.htm#foto
NTB2
http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv6-6b60 ... 3.htm#foto
Máte k nim někdo něco?Nějaká zkušenost?
- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
Kóťo, nevím, jestli to bude pro tebe zajímavé, ale
http://aukro.cz/show_item.php?item=1981447056
za 23k
http://aukro.cz/show_item.php?item=1981447056
za 23k
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Kozliku díky,ale já bych potřeboval novej,aby byl s fakturou kvůli DPH...A ani jsem nějakej zásadní rozdíl nezaznamenal nebo jo?Moc tedy tomu nerozumím,to je fakt...proto se tu taky ptám 

- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
ten dell má rychlejší hdd a je to dell. Jinak nějaký drobný rozdíl tam je v mechanice
a EDIT: záruka NBD a CAR
já jen kdyby náhodou bratrova nabídka zaujala.

já jen kdyby náhodou bratrova nabídka zaujala.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Takže dell je špička co se týče NTB?Nebo minimálně kvalitnější než HP?Fakt nevim,jen se ptám...Ta rychlost mě taky trochu udivila u těch HP...všechny ostatní mají 7200ot.
- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
Dell je hodně velká kvalita, alespoň co jsem měl i sám možnost zkusit. Ale tohle je taková žabomyší válka, kdy ti každý poradí něco jiného. Za mě osobně jsou i ta HP ok, ale pravda, při zaplněném HDD je rozdíl v otáčkách markantnější. A hlavně u Dellu máš kvalitní servis, do druhého dne by měl k tobě nakvačit nějaký montér a ntb zprovoznit. No, každopádně, v nabídce a stavu ntb se teď moc nevyznám. Osobně bych se v otázce financí rozhodl pro Hp. Kdyby pro mě finance nebyly tak důležité, volím Dell.
- LewiT
- Nováček
Zdravim,
pohybuju se v IT tak Vám zkusit pomoci když to půjde.
1) DELL vs HP je v podstatě to samé, obě firmy si to nechávají vyrábět od externích dodavatelů a jedná se v podstatě o srovnatelnou kvalitu vzhledem k ceně.
2) Kóťo ten NTB s intelem I5 stačí, ta I7 čka je to samý jen to používá HT (jeví se to jako procesor s dvojnásobnym počtem jader, ale pořád to má fyzicky jen 4). Pokud nekonvertujěš mohutně video či nestříháš apod tak to nemá smysl.
3) Pomalejší disk - je to malinko nevýhoda, ale W7 to trošku stírají. Díky tomu, že mají ty NTB dost paměti se bude dít to, že WIN7 sledují co pouštíš nejvíce a po startu to cachují do nevyužité paměti. Take po nějakém týdnu, měsíci používání je už je to celkem jedno, jen při startu možná bude to cachování malinko déle trvat.
kozlow - při zaplněném a prázdném HDD není žádný poznatelný ani měřitelný rozdíl ve výkonu disku při konkrétních otáčkách. Vliv může mít to co všechno je ve WIN nainstalované, ale určitě ne zaplnění disku, to je nesmysl.
Nedávno jsem kupoval známému toto http://www.alza.cz/hp-probook-6560b-d258557.htm , podle mě to má oproti tvým modelům výhodu v matném displeji a rychlejším HDD, ale zase to má menší display a disk. Každopádně s probooky mám dobré zkušenosti co se týče spolehlivosti (3x různý model pro známé a teď 3x probook do práce).
pohybuju se v IT tak Vám zkusit pomoci když to půjde.
1) DELL vs HP je v podstatě to samé, obě firmy si to nechávají vyrábět od externích dodavatelů a jedná se v podstatě o srovnatelnou kvalitu vzhledem k ceně.
2) Kóťo ten NTB s intelem I5 stačí, ta I7 čka je to samý jen to používá HT (jeví se to jako procesor s dvojnásobnym počtem jader, ale pořád to má fyzicky jen 4). Pokud nekonvertujěš mohutně video či nestříháš apod tak to nemá smysl.
3) Pomalejší disk - je to malinko nevýhoda, ale W7 to trošku stírají. Díky tomu, že mají ty NTB dost paměti se bude dít to, že WIN7 sledují co pouštíš nejvíce a po startu to cachují do nevyužité paměti. Take po nějakém týdnu, měsíci používání je už je to celkem jedno, jen při startu možná bude to cachování malinko déle trvat.
kozlow - při zaplněném a prázdném HDD není žádný poznatelný ani měřitelný rozdíl ve výkonu disku při konkrétních otáčkách. Vliv může mít to co všechno je ve WIN nainstalované, ale určitě ne zaplnění disku, to je nesmysl.
Nedávno jsem kupoval známému toto http://www.alza.cz/hp-probook-6560b-d258557.htm , podle mě to má oproti tvým modelům výhodu v matném displeji a rychlejším HDD, ale zase to má menší display a disk. Každopádně s probooky mám dobré zkušenosti co se týče spolehlivosti (3x různý model pro známé a teď 3x probook do práce).
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak hlavni rozdil vidim v grafice,ne?tam u tech dvou je 2GB pamet a u toho probooku 512MB.Takovy rozdil je asi znatelny...Ntb by se vyuzival i v praci pro projekcni softwary a doma na hry.na to by ten probook asi nebyl idealni...co?
- LewiT
- Nováček
Rozdíl paměti je u takto výkonných karet a v dnešní době jen marketingový trik. U nejnáročnějších her lze dobře využít možná tak 1GB, ani ne. Cokoliv víc je k ničemu. Takže i s ohledem na výkon těch grafik, 512MB stačí bohatě.
Co se týče těch grafik tak ta u probooku je na vysokých detailech v DIRT3 přibližně o polovinu míň výkonnější než ta v pavilionu. Na středních detailech se to už lehce stírá, takže je přibližně na dvou třetinách a v nížkých detailech je to už skoro stejné. Pokud vezmu jako další porovnání např. BF2: Bad company tak je přibližně na polovině výkonu.
Takže záleží jak moc plánuješ hrát, na jakém displayi a zda to vůbec využiješ.
Jinak do projekce jsou výkonem oba vynikající.
Doporučuju zajít někam na showroom a na oba se podívat, uvidíš, který ti víc sedne i ergonomií a třeba i vzhledem.
Co se týče těch grafik tak ta u probooku je na vysokých detailech v DIRT3 přibližně o polovinu míň výkonnější než ta v pavilionu. Na středních detailech se to už lehce stírá, takže je přibližně na dvou třetinách a v nížkých detailech je to už skoro stejné. Pokud vezmu jako další porovnání např. BF2: Bad company tak je přibližně na polovině výkonu.
Takže záleží jak moc plánuješ hrát, na jakém displayi a zda to vůbec využiješ.
Jinak do projekce jsou výkonem oba vynikající.
Doporučuju zajít někam na showroom a na oba se podívat, uvidíš, který ti víc sedne i ergonomií a třeba i vzhledem.
- Stela
- Test driver
Vlastní tu někdo TABLET ?
Lítám už tyden po forech a potřeboval bych normální zkušenosti s tímto
Lítám už tyden po forech a potřeboval bych normální zkušenosti s tímto

S-Max - 2.0 Duratorq TDCi 140 k, Titánium - 7 míst černá Panther
Na blbnutí a do práce: SMART FORTWO

- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
jaký a copak by tě zajímalo ? Přímo jej nemám, ale snad mohu být nápomocen
- Stela
- Test driver
ale rozmyšlím se jestli vykonově procesor tegra 3 nebo stačí tegra 2 .
a vyhlídnuty mam asus nebo samsung a nebo acer ?
ono je toho víc mam ted plnou hlavu dat o tom všem
stačí my jen jak se stím pracuje- prohlížení netu a co PDF a office .
a vyhlídnuty mam asus nebo samsung a nebo acer ?
ono je toho víc mam ted plnou hlavu dat o tom všem

- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
á jo, tak to nápomocen nebudu
jestli sis našel varianty s androidem, zkus androidforum.cz, nebo když položíš dotaz na zive.cz tak snad se najdou také zkušení uživatelé

jestli sis našel varianty s androidem, zkus androidforum.cz, nebo když položíš dotaz na zive.cz tak snad se najdou také zkušení uživatelé
- Stela
- Test driver
no pravě všichni tam jsou tak zkušení že o normální názor nezakopneš