jako uprimne, chtel bych videt jak by delali zakaz a dale miliardu vyjimek (protoze tech profesi a provozu je skutecne mnoho) a pak jeste vyjimky z vyjimek.. tedko se to lehko rika, ano, mohli to povolit drive, mohli toho povolit vice, ale ocividne to neni jedina vec co se musi nejak vyresit
sorry jako
souhlas, kdyz das u nas vyjimku, tak se vsichni budou vymlouvat, ze do ni patri
(viz prevoz zeleniny/ovoce kamiony o vikendech: auto plne stojniho vybaveni + jedna prepravka mandarinek ... to aby splnil podminku prevozu ovoce)
Padnu smíchy
Povolí otevřít cyklo obchody , ale obuv ne
Teď ve zprávách mluvila paní co má krámeček s obuví (10m2!) a nejde jí na rozum proč se neuvolňují prodejny dle prodejní plochy?
Já ji odpovím.....MOC NAD TÍM PŘEMÝŠLÍTE....bezmozci povolují opatření dle pocitu
FF II meziFL performance1600D upgrade +++ Color blue Galerie
Nevím v čem furt vidíš problém.Já zatím všechno sehnal.Papírnictví u nás otevřeno,stačí mít v sortimentu cigára.Vietnamci mají cigára všichni.Žeřáství stačí zavolat,elektroinstalační materiál kámoš,stavebniny zavolat,boty prodává třeba Sportisimo a tam mají i kola.Musí se to uvolňovat postupně o tom žádná a systém v tom nehledej.Teď mi přijde jako dobrej nápad podmíněný příjem prostě zrušiš živnost,zkrachuješ,jseš na pracáku tak dostaneš průměrnej důchod .
Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v
Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019
PRINCIP, SELSKÝ ROZUM, LOGIKA, ...to je oč tu běží (né, že mě něco chybí, nebo nemůžu sehnat). Myslím na prodejce, pracovníky, zaměstnance co spadly do existenčních problémů, protože Babiš - Hamáček.
FF II meziFL performance1600D upgrade +++ Color blue Galerie
Já ti píšu,že si každý poradí po svém.Hospody rozváží jídlo,čepují pivo z okýnka, ostatní fungují přes telefon,rozvozy domů,firmy vyrábějí masky, desinfekce.Myslíš,že někdo jinej u vesla by to vyřešil líp?
Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v
Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019
Reportéři ČT.My asi Čínu nebudem jako stát žalovat za lhaní a za ušlý zisk a rozšíření covidu a nevyloučíme čínský firmy ze svojeho území jako třeba Austrálie.