Co říkáte na tu zastávku v boxech? S tím nápadem přišel MobyDick nebo Tad minule (už si to nepamatuju) a mě se to moc líbí. Dal bych 10 kol + 1 povinná zastávka.
Hlasujem:
Pro: 1 (Tomig)
Proti: 0
Celkem: 1

ať je srandatomig píše: Hlasujem:
Pro: 2 (Tomig, Mira)
Proti: 0
Celkem: 2

mám nahraný ten tvůj profil
  mám nahraný ten tvůj profil jsem si to spravil v malování (kouzelné Ctrl+C, Ctrl+V)
  jsem si to spravil v malování (kouzelné Ctrl+C, Ctrl+V)  

pred zatackou plna brzda este na rovinke, akonahle sa zacne zatacat tak uvolnovat plyn. strednu cast zatacky idem bez plynu, alebo len udrziavam rychlost. na vyjazde uz jemne zacinam pridavat plyn a akonahle je auto vyrovnanejsie, tak plyn na podlahu. samozrejme treba vyuzit celu sirku trate. a kazda zatacka je trochu ina, treba vzdy citit adheziu na kazdom kolese
 pred zatackou plna brzda este na rovinke, akonahle sa zacne zatacat tak uvolnovat plyn. strednu cast zatacky idem bez plynu, alebo len udrziavam rychlost. na vyjazde uz jemne zacinam pridavat plyn a akonahle je auto vyrovnanejsie, tak plyn na podlahu. samozrejme treba vyuzit celu sirku trate. a kazda zatacka je trochu ina, treba vzdy citit adheziu na kazdom kolese 
 , no niektore mi robia furt problem, napr. ta posledna lavotociva, tam dost casto vyletim na travu ked chcem ist naplno... v zavode ked idem na istotu, tak tam idem radsej pomalsie a stratim aj pol sekundy...
 , no niektore mi robia furt problem, napr. ta posledna lavotociva, tam dost casto vyletim na travu ked chcem ist naplno... v zavode ked idem na istotu, tak tam idem radsej pomalsie a stratim aj pol sekundy...   

Aha, ja zapomnelMira píše:tomig: ten skin Silver Fan je jen z jedné strany, z druhé je MobyDick, ale jako matení protivníka dobrýjsem si to spravil v malování (kouzelné Ctrl+C, Ctrl+V)
 Opravim to....
 Opravim to....

Archiv staci rozbalit do vaseho adresare, uz jsem to psal...
 Archiv staci rozbalit do vaseho adresare, uz jsem to psal... Ale ja prijdu az po osme
 Ale ja prijdu az po osme  Vetrilo zapinam ted...
 Vetrilo zapinam ted...

To je vlastne pravda...MobyDick píše:Pravidlo pro zastávku bych zatím nechal jen na tom že tam každý zastaví, ať si každý zvolí svojí stratégii sám, jestli bude tankovat nebo si veme na začátku palivo na celý závod. V každém případě tě to opraví případné škody.

.
 .
A co tam cpes za udaje? Me to jede v poho a ted vidim, ze tam krouzil MobyDick...bofi píše:Chlapci co musím udělat abych si zajezdil s váma?Když se chci přihlásit na server tak mi to píše, že má jiný herní kód.

Me to jede:bofi píše:" Ford-focus.cz "
" foki "
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů