Kdyz prestane fungovat starter a baterka je i elektrikou v poradku, tak jsou startovaci kabely na 2 veci. Pak s citem roztlacit. Moje zkusenost: http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... r&start=15 .brava píše:Bez startovacích kabelů ani ránu
Vlákno jsem samozřejmě četl celé a od začátku.Svůj příspěvek jsem sem dal spíše pro dokreslení, toho jak je to popsáno v manuálu u FoFo II tj. co o tomto píše výrobce .To je celé.A výrobce to v tomto návodu stanoví jasně - neroztlačovat ani neroztahovat.Nikde ani slovo o tom, že je možné v tomto směru jakkoliv experimentovat, bez rizika poškození katalyzátoru.chmelko píše:brava:stačí si toto vlakno prečítat od prvej stranky
No jo 120 bohužel katalizátor neměla...nebo bohu díkMata píše:Já se teda v autoškole o zákazu roztlačování či roztahování auta neučilajá dělala řidičák na Š120......
![]()
![]()
Jen pro upresneni: Pelen zobrazil odstavec z Etzoldovy knihy "Jak na ...", coz neni oficialni navod. Anglickou i nemeckou verzi manualu na FoFo II najdete zde v sekci "Manualy v PDF".brava píše:Nic ve zlém,ale chápeš v čem vidím jistý rozdíl u obou verzí návodů?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti