Kulturistika,fitness,strava atd...
- Zdwora
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kulturistika,fitness,strava atd...
jr.: Klobouk dolu, jen to v sobe zlomit a zacit neco delat chce pevnou vuli, mas muj obdiv 

- petersbond
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Juniore
Kua, já snad začnu taky něco dělat.

Kua, já snad začnu taky něco dělat.

byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015
- Raada
- Test driver
Jak tady ctu vase miry tak mi dochazi, ze jsem vzdy bral za samozrejmost, ze hrudnik je vyrazne vetsi nez pas. Pri vysce 191cm jsem mival 115cm hrudnik a 75cm v pase, vaha 85kg a biceps 40cm, stehno 63cm. Jenze to mi bylo lehce pres dvacet
.

- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ja sa doma asi kvoli vam omeram
jedine co viem je biceps 43cm, inak prave vazit 85kg pri 174,5cm
inak junior klobuk dole a nie ze to vzdas!

jedine co viem je biceps 43cm, inak prave vazit 85kg pri 174,5cm
inak junior klobuk dole a nie ze to vzdas!

- junior
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
díky za podporu pánové, pokusím se Vás nezklamat a samozřejmě hlavně sebe, na začátku jsem si moc nevěřil že to půjde (zkoušel jsem to už mockrát) ale s první desítkou jsem se do toho zakousnul.
Jediné čeho se bojím je teď zbavení se toho blbýho kouření, zkusil jsem to vloni a během pár měsíců přibral asi 6 kilo - na základě toho jsem vlastně začal hubnout.
štve mě, že jsem si neudělal foto "před" a "po", dal bych Vám to sem pro pobavení jako třeba najdi 32 rozdílů

Jediné čeho se bojím je teď zbavení se toho blbýho kouření, zkusil jsem to vloni a během pár měsíců přibral asi 6 kilo - na základě toho jsem vlastně začal hubnout.
štve mě, že jsem si neudělal foto "před" a "po", dal bych Vám to sem pro pobavení jako třeba najdi 32 rozdílů

JUNIOR
MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám

- petersbond
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
My si tě pamatujeme, dej aktuální foto, tedy jestli jsi se ještě neztratil. 

byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99
- junior
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
mám udělat pozu jako Michal??? aby jste se nepotrhali smíchy

JUNIOR

- Systemofamondeo
- Junior
Kulturistika,fitness,strava
Mám dotaz ohledně treninku břicha trenér v posilovně mi jej doporučuje vždy na začátek tréninku
a v novém muscle a fitness píšou,že kvůli udržení síly středu těla-napomáhající uchovávání vnotrobřišního
tlaku nezbytného pro ochranu páteře bych měl cvičit břicho vždy jako poslední!!!
a v novém muscle a fitness píšou,že kvůli udržení síly středu těla-napomáhající uchovávání vnotrobřišního
tlaku nezbytného pro ochranu páteře bych měl cvičit břicho vždy jako poslední!!!
Ford Mondeo 2001 1,8 Duratec 92kW GHIA Liftback
- Gingo
- Nováček
Něco málo beru z HI TEC Nutrition : http://www.hitec-nutrition.cz/Palec4 píše:Zdar chlapi, je nas tu cim dalej viac a tak chcem vediet ci sa niekto venuje tomu sportu rekreacne, pre zabavu alebo profesionalne.
Rad by som sa podelil o moje (vase) skusenosti v tomto obore, viem ze su na nete aj samostatne fora ale ich kvalita tomu aj nasvedcuje.
Zacnem teda u seba, aktivnejsie cvicim 2 roky predtym len sem tam, 4x do tyzdna v posilke.
Vysledok je +10kg, celkom slusna postava, az sa bude darit chcem skusit amatersku sutaz na jesen alebo buduci rok.
Dufam ze budete toto vlakno brat aspon troska s respektom a nebude si hned na zaciatku robit srandu. (globe,romik atd)
![]()
Sportu zdar

Dobrá je Power Guerana s kofejnem proti únavě řidičů: http://www.hitec-nutrition.cz/power-gua ... -1689.html
Mohu doporučit i vitamíny s Glukosaminem na klouby - výborné pro námahavý sport, a tam, kde trpí nárazy na klouby ( fotbal, běh, hokej, turistika sp. ) : http://www.hitec-nutrition.cz/vitaminy-mineraly/
Pokud sportujete a máte nějaké to kilo navíc, přiberte si nějaké spalovače tuku : http://www.hitec-nutrition.cz/spalovace-tuku/

Na regeneraci organismu a nabírání hmoty, např. při cvičení ale také po úrazu, kdy jste byli dlouho na lůžku. je vyníkající CREABUSTERON : http://www.hitec-nutrition.cz/creaboost ... -1775.html

Jinak pro sportovně založené je obsáhlá a vyčerpávající nabídka.
Rychlé služby, dobré ceny - po přihlášení další sleva -10 %.
Dodávají také na Slovensko.
Ženy si také přijdou na své.

Doporučuji, mám je vyzkoušené.

FORD Mondeo 2,2 Duratorq TDCi ENTERPRISE 2012 5D 147 kW / 200 k 6st. manuál.
- Zdwora
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Svetaznaly pratele, doporucte mi nejakou kloubni vyzivu, posledni dobou me boli lokty (pri zatezi samozrejme)... Normalne beru jen multak a vitaminy b,c... nic jinyho... jo a ziju jako prase 
/edit: cim prirodnejsi tim lepsi in my mind...

/edit: cim prirodnejsi tim lepsi in my mind...
- Marťas
- Test driver
Chrupavky z kurete a zulc 

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Koukám Juniore,že se s do toho obul!To blahopřeju a držím palce.Vytrvat je asi fakt nejtěžší 

- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zdwora : Animal Flex
inak teraz mam chondronin a gluko... nieco + msn od weidera
inak teraz mam chondronin a gluko... nieco + msn od weidera
- FUGAS
- Test driver
Rozhodl jsem se, že po skončení zimní sezóny začnu se sebou opět něco dělat. Loni jsem se konečně zbavil Luboše (rozumějte panděra), a nyní do kalhot, které mě předtím škrtily musí nosit pásek, abych je neztratil
Změna nastala tím, že jsem zrušil smažená jídla, omezil sladkosti (ty bohužel zcela zrušit nedokážu), zmenšil jsem porce jídla (normálně se najím, ale neodcházím od stolu s pocitem, že okamžitě prasknu) a hlavně jsem se přestal nacpávat na večer. K tomu jsem přidal více pohybu, zejména kolo, na kterém jsem začal i jezdit do práce (bohužel kolo je jediný intenzivní pohyb který mě baví, třeba běh jsem vždycky nesnášel). Tímto způsobem jsem za první 2 měsíce loňské sezóny zhubnul 8 kilo. Celkem jsem za loňský rok zhubnul nějakých 13kg. Je neuvěřitelné, o kolik se člověk lépe cítí, už jenom to, že při dobíhání autobusu se mi neklepe špek na kozách je k nezaplacení.
Taky se před holkama nemusím stydět za břicho napínající knoflíky na košili
Teď přes zimu nic nedělám, protože nestíhám, kvůli brigádě, ale ta ale se zimou končí, takže chci začít zase něco dělat. Nechci už hubnout, hubený jsem teď možná až moc, ale chci spíš trochu posílit a zpevnit. Nohy neřeším, ty se na kole vyrýsují, ale chtěl bych trochu zapracovat na horní půlce těla. Bohužel nemám žádného kamaráda, který by chodil cvičit a zasvětil mě. Myslíte že má cenu si na pár lekcí zaplatit trenéra, nebo máte tip na nějaké stránky nebo literaturu, kde zjistím jak cvičit tak, aby to mělo aspoň trochu smysl? Určitě nemám ambice se stát nějakým svalovcem, ale chtěl bych se sebou něco dělat dokud jsem ve věku, kdy to ještě jde 

bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe
je: BMW 323i coupe
- Raada
- Test driver
No ja jsem hodne cerpal z kulturistickych casopisu Muscle&Fitness, Svet kulturistiky. Snad to dnes jeste vychazi. Byly tam podrobne popsany jednotlive cviky a popsany svaly, ktere to zatezuje. Technika je jedna z prvnich veci, co by ses mel v posilovne naucit = jak mas vlastne dany cvik spravne delat, aby to bylo ucinne a nekurvil sis treba zada. Rozhodne i pres kolo zacni cvicit komplexne tj. vcetne nohou. Zacni hlavnimi cviky jako je bench press, drepy, bicepsovy zdvih s velkou cinkou, francouzak, pritahy, mrtvy tah. Co jsem prave vypsal nastudujes v tech casopisech nebo na kulturistickejch serverech. Zkus pogooglit a naleznes vice. Napada me treba http://www.ronnie.cz/. V posilovne si najdi kamarada, ktery chodi v podobne casy jak ty a ve dvou to pujde vyrazne snadneji. Dobrej trener at uz to je zkusenejsi kamarad nebo zaplacenej za tezky prachy je k nezaplaceni, protoze ti ze zacatku vysvetli jak se ma vlastne cvicit.