Dvojité zamykání Focus 2
- Anndy
- Test driver
Re: Dvojité zamykání Focus 2
Oni to ale nerusia rukami 

-
- Junior
ale rukami nadstavujú rušičky predsa, alebo že by to robili očami?:)))Anndy píše:Oni to ale nerusia rukami
každopádne chytiť a zavesiť do prievanu za gu....
Ford Mondeo 2,0 TDCI 6st automat, Titanium - 2010
- Croog
- Nováček
Celkem s překvapením jsem zjistil, že můj Focus lze po zamknutí zevnitř otevřít - přijde mi to jako hrubá mezera v zabezpečení. Nechápu, jak může být dvojité zamykání příplatková výbava - kterou navíc nemám... Nevíte co by obnášelo to do vozu dodělat?
Ford Focus Kombi Ghia 2006 2.0 TDCi, Black Panther
- madbugie
- Zkušený
treba vymeniť zámky... cca 5000 Kč / kus (200 €)
na focus sa vyrába asi 4 alebo 5 druhov zámkov...
to je pakáreň...
na focus sa vyrába asi 4 alebo 5 druhov zámkov...

------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

- Anduril
- Test driver
Croog: A v cem je presne ta hruba mezera v zabezpeceni? Stejne ti rozbije okno a bud si otevre dvere nebo tam vleze tim oknem. Nevidim v tom zadny rozdil.
- stand
- Zkušený
Já v tom rozdíl vidím, snáz si zloděje někdo všimne když tam leze oknem, než když vklidu obchází auto a odvírá dveře..
-
- Test driver
Nějak nechápu, proč by ZEVNITŘ neměla být možnost auto otevřít, když je zamčené. Leda že by jsi byl taxikář a chtěl to mít udělané tak, aby lidi neutíkali bez placeníCroog píše:Celkem s překvapením jsem zjistil, že můj Focus lze po zamknutí zevnitř otevřít - přijde mi to jako hrubá mezera v zabezpečení. Nechápu, jak může být dvojité zamykání příplatková výbava - kterou navíc nemám... Nevíte co by obnášelo to do vozu dodělat?

Já mám sice MKI, ale dvojité zamykání je fajn, že když mám NB vedle sebe (což z hlediska bezpečnosti při dopravní nehodě není fajn), tak mi jej na světlech jen tak lehce kolem jdoucí neštípne. Navíc, pokud je aktivováno dvojité zamykaní, tak otevření zadních dveří neodemkne zámky na předních.
Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno
- Anduril
- Test driver
Eidz, to si ale pletes dve rozdilne veci ... dvojite zamykani opravdu zamkne dvere i z vnitrni strany. Primarni ucelem neni, aby ti neutikali cestujici, ale aby nesly dvere za zadnych okolnosti otevrit. Vyhoda je to disktutabilni, ale je to tak.
To o cem pises ty, neni zadna velka specialita a ma to kazdej focus. Taky to pouzivam. S dvojitym zamykanim to ale nesouvisi.
Croog, kolegovi vykradli fabii, ma tam dvojite zamykani. Zlodej rozbil male trojuhelnikove okenko, protahl ruku a klickou otevrel zadni bocni okno. Muze byt rad, ze ma vzadu okna na klicky a ne el., jinak by mu rozbili i to vetsi okno.. Pak nasledne vlezl dovnitr tim oknem a asi ho nikdo nevidel
To o cem pises ty, neni zadna velka specialita a ma to kazdej focus. Taky to pouzivam. S dvojitym zamykanim to ale nesouvisi.
Croog, kolegovi vykradli fabii, ma tam dvojite zamykani. Zlodej rozbil male trojuhelnikove okenko, protahl ruku a klickou otevrel zadni bocni okno. Muze byt rad, ze ma vzadu okna na klicky a ne el., jinak by mu rozbili i to vetsi okno.. Pak nasledne vlezl dovnitr tim oknem a asi ho nikdo nevidel

- BrAtKo
- Junior
Cauko, vyhodu vidim najma ak mate deti a chcete si len odbehnut napr. do stanku, alebo na benzinke, vtedy haranti svojvolne neutecu z auta
P.S. nemam vnutorny alarm

- Croog
- Nováček
Uf, tak 20 000,- Kč do toho fakt nedám. Rád bych teď rozpustil budget tak 15 000,- do zabezpečení, ale to radši investuju do nějakého pořádného GSM alarmu + vypískování skel.madbugie píše:treba vymeniť zámky... cca 5000 Kč / kus (200 €)
Andurill: No asi máš pravdu, že zas tak velký rozdíl to pro zloděje být nemusí no.

Ford Focus Kombi Ghia 2006 2.0 TDCi, Black Panther
- madbugie
- Zkušený
ono ked ti budú chcieť ukradnúť auto, tak ver že ti ho ukradnú aj s rodným listom... GPS neGPS zabezpečenie nezabezpečenie... profíkom je to jedno...
výhodu tohoto dvojitého zamykania vidím akurát v tom že je interier trošku ťažšie prístupnejší... ono pokial ukradne niečo na sedačkách tak je to jedno rozmláti okno a vezme si to... ale predpokladám že ak bude chcieť auto a niečo robiť pod volantom alebo s poistkovou skrinou tak to pojde "trošíčka" ťažšie bez otvorených dverí sa tam narvať...
výhodu tohoto dvojitého zamykania vidím akurát v tom že je interier trošku ťažšie prístupnejší... ono pokial ukradne niečo na sedačkách tak je to jedno rozmláti okno a vezme si to... ale predpokladám že ak bude chcieť auto a niečo robiť pod volantom alebo s poistkovou skrinou tak to pojde "trošíčka" ťažšie bez otvorených dverí sa tam narvať...
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
+ 100 fordích koníkov

- jonza
- Nováček
ve spanelsku ukradli BMW X5 s plnou vybavou zabezpecovacich prvku vcetne GSM a GPS vyhledavani. Nasli ho v kontejneru v Portugalsku asi hodinu pred nalodenim. Takze, pokud o tve auto stoji, vezmou si ho.
FF II kombi, 2006, Trend plus, 33tis. km, 1.6 74kW, svatecni ridic a novy majitel sveho 1.auta (ojeteho)
galerie
galerie
- Anndy
- Test driver
Tak ale asi neurkadli, ked ho nasli
hehe. Resp. niektore veci su tam na to, aby sa auto dalo lokalizovat ked ho uz ukradnu. samotnej kradezi nezabrania.
ale to je vec pohladu vzdy. X modely bmw su kradnute asi najviac alebo velmi.
jeden zlodejicek sa vyjadril o focuse, ze sa velmi tazko otvara, takze mozeme byt radi aj za to
.

ale to je vec pohladu vzdy. X modely bmw su kradnute asi najviac alebo velmi.
jeden zlodejicek sa vyjadril o focuse, ze sa velmi tazko otvara, takze mozeme byt radi aj za to

-
- Test driver
2Anduril: aha. Inu, to se mi stává max. 1 za 10 let

Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno
- romek883
- Junior
čau chlapi,su z toho dvojitého zamykání jeleň.Já ho tam nemám,ale někdo tu psal že by se mělo nějak aktivovat?Ale včera při montáži vyhřívání sedadel jsem zjistil že tam mám vedle kolena v palubovce asi čidlo hlídání vnitřního prostoru nebo imobilizeru ?.Tak si říkám jestli to neni alarm,ale nijak jsem ho podle fóra nezpustil a když nejde to druhé zamknutí .Na druhou stranu že by tam dávali čidlo jen tak?Tak nevím jak to zjistit.....že by servis ford?
Focus C-Max 2.O 100 kw 2005 Ghia
Suzuki Swift Sport 1,6 100 kw 2016
Felicia 1.3 MPI 50 kw 1997
fotogalerie: https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 26&t=20121
Suzuki Swift Sport 1,6 100 kw 2016
Felicia 1.3 MPI 50 kw 1997
fotogalerie: https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 26&t=20121