No v dnešni době uz je na pracovnim stole jen LCD ktere strcim ke zdi

.. ale odbocuji od tematu .. ( tak mam stolni pc take strcene ve skrini a nesah jsme na nej uz 2 roky ) ..
Nicmene moje vyuziti nb je mit ho porad sebou, at je castecne lehky, a moc se nehreje .. v praci travim na stole a doma jsme u stolu snad nikcy nesedel a porad mi lezi na nohou, nebo na sedačce.. vykonnost musi taky byt jak z duvodu photoshopu a otkam tak i na praci delam dost s excelem a musi počitat rychle .. a takřka pořád mám puštěnej virtual protože potřebuju 32bit na 64bit pc ...
nicmene ja volil procesor s turbo boost hlavne kvuli spotrebe .. kdyz neelam nezere a kdyz potrebuju vykon tak to supe jak se patri .. pokud neni na hry tak grafika neni zaklad ale kazdy si cas od casu neco sem tam zahraje .. a pokud delam na dalsim LCD tak to neni od veci at je grafika k necemu .. o pameti bych asi ani nemluvil .. protoze snad v kazdem pc je už nejmene 4gb.. pro me byla zasadni vec rozliseni LCD .. standartni 1280 nebo 1366 ( nebo jak to je u 15,6 ) jsem nechtel .. proto jsem dost priplatil za 1920x1080 .. oz si nemuzu vynachalit .. mužu řict, že od te doby jsme ani druhe LCD nevytahl ..
Jinak značku DELL, Asus, IBM, HP .. jinak nemam zkusenost a mužu řict jen z doslechu .. ale prej nic moc

..
jinak od lehkych prac zalezitosti mam telefon .. mail prectu prilohu taky a odepisu popripade upravim jednoduchou prilohu .. ale priznavam .. pc mi bud lezi na zadech, nebo v aute ..