aktualne meteo.sk

ako poutove atrakce posluzia mozno niektore auta nasich clenovmadbugie píše: nejaké tie pouťové atrakce, súťaže, ceny
a ideme do toho TT Žirafordium 2010![]()
: D
ja pouzivam radary, druzice su dobre na jednu vec: dlhodoby odhad. To, ci sa nieco blizi alebo nie jednoznacne z radarov. Ale aj tak su omnoho dolezitejsie udaje, ktore vsak len tak nenajdes a hlavne nie v grafickej podobe - teplota, vlhkost a tlak. Lebo aj studeny front sa moze v nemecku stocit na juh a je po druzicovom zabere...misoo píše:chlapi ked uz sme u toho pocasia, neviete kde sa daju kuknut druzicove zabery ? nieco som nasiel na shmu, ale to tak pol dna stare... urcite musi byt nieco pre celu europu, ale ne a ne vygooglit...
to uz aby si si tu frajerku nasiel..Quickie píše:Matka ma už asi dorazí.. každy vikend v TT..![]()
Inak neviem ci taketo zhromazdenia netreba nahlasovat.mortimerko píše:inac, zoberte si ze 27 aut, kazde ma cca 4 a pol metra + nejaky bezpecny odstup od dalsieho auta... kua, sak my ked pojdeme na tu bukovu, tak budeme merat okolo stvrt kilometra..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů