Ano, turbobenzin. Ale nie TURBOKOSABlackhawk píše:...turbobenzin, nemyslis?

Ano, turbobenzin. Ale nie TURBOKOSABlackhawk píše:...turbobenzin, nemyslis?
V12 píše:Ano, turbobenzin. Ale nie TURBOKOSABlackhawk píše:...turbobenzin, nemyslis?
No vidíš, a já osobně bych to řešil 2 - 2,5 L motorem, a pro šetřílky jen obyčejné tlačítko nastavení ŘJ. Tlačítko s drátem za 200 Kč, ať nežeru a pak jen nákladnější tři mapy v paměti ŘJ, 1. již známý nouzový dojezdový režim, 2. 107- 125kw výkon , 3. pro spořílky snížení výkonu na vstřicích na 70-90kw s jiným průběhem krouťáku již od 2000 otáček se sníženým ve vyšších točkách. Vše jde když to není karburátor a vše řídí elektronika.Blackhawk píše:Existuju aj ludia co uprednostnuju nizsiu spotrebu, ale maju obcas radi aj sviznu jazdu. Skor ako sa trapit s atmosferou je pre nich lepsi turbobenzin, nemyslis?ballu píše:Přeně tak, na malou spotřebu s nevyužitím výkonu, nepotřebuji 150 koní pod kapotou. To mě stačí nějakých 1,4L se spotřebou 5,5L ani turba to nepotřebuje. Když ale využiji výkonu , tak spotřeba je jinde a může se již popasovávat s 2,5L motorem šestiválu.
Čiže namiesto hotoveho riesenia ako napr. v ekobúste, by si radšej kúpil nejaký 2-2,5 liter, montoval sa v nastaveni RJ, tym stratil zaruku a v pripade problemov by si caloval opravu z vlastneho.ballu píše: No vidíš, a já osobně bych to řešil 2 - 2,5 L motorem, a pro šetřílky jen obyčejné tlačítko nastavení ŘJ. Tlačítko s drátem za 200 Kč, ať nežeru a pak jen nákladnější tři mapy v paměti ŘJ, 1. již známý nouzový dojezdový režim, 2. 107- 125kw výkon , 3. pro spořílky snížení výkonu na vstřicích na 70-90kw s jiným průběhem krouťáku již od 2000 otáček se sníženým ve vyšších točkách. Vše jde když to není karburátor a vše řídí elektronika.
Taky nic ve zlém,zdenek34 píše:No, za 8-9 l to žádné velké svezení nebudeNic ve zlém
Tak, tak, předsedo, ty dva spádové Wébry dovedly udělat hezký vír v nádrži.petulak píše:Obsah--1150ccm.
Výkon-- 118 ks
Spotře.- 30l/100km
Když, pán bůh, dal tak výdrž= sezona
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()