edit: bylo zrušené
Ford bouračky aneb ať se tohle každému z nás vyhne...
- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: FF bouračky,aneb ať se tohle každému z nás vyhne....
Taky smekám před takovými lidmi. Zde záběr z jedné akce u Nového Jičína....jen pro otrlé
Naposledy upravil(a) Jasio dne 24.05.2008 00:35, celkem upraveno 1 x.
- Ivo
- Junior

no ja nevim ale asi spatnej odkaz je tam fatal bazooka nejaci francozy a hrajou si na hasice
Teďka: VW BORA 1.9 TDI 74kW
EX: Ford Focus 1.8 TDCi 85kw
EX: Ford Focus 1.8 TDCi 85kw
- jur
- Nováček

Jasio, pokial ide o buracku v stredu pred obedom tak som isiel okolo. Bol to riadny masaker.
- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem cestou do Špindlu jem za Vrchlabím viděl ve svahu zlisované auto na střeše. Stalo se to prý v sobotu 17.5. V neděli večer už vrak neměl kola a i výfuk byl už skoro před odchodem.
- Homer
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Pokud vím, tak to ve 112 nebylo, ale tohle odvysílala Nova http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=12.05 ... 38v=136552PedroH píše:To Homer 2: nebyla ta nehoda kamionu náhodou ve 112 na Nově?
Jenom tam našemu veliteli jednotek pomotali jméno a točili s ním rozhovor u nás na dvoře před "vrakovištěm" (místo, kam parkujeme techniku, která je poněkud marodná, nebo na vyřazení).
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
To Homer: hm, to je běžný obrázek některých dnešních médií - radši se ani nezeptají na jméno nebo funkci, aby nevypadali jako blbci a pak to tak domotají...
To Jasio: jakou bouračku jsi měl v odkazu u NJ? Kdyžtak mi to pošli pls na SZ...by mě zajímalo, kde a jaká havárka to byla...
To Jasio: jakou bouračku jsi měl v odkazu u NJ? Kdyžtak mi to pošli pls na SZ...by mě zajímalo, kde a jaká havárka to byla...
- silverwolf
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
opet vinik ozralej, lehke zraneni i presto, ze nebyl pripoutany a nevinny ridic to odnesl tezkym zranenim... ach jo.
- Fokal
- .

- Kontaktovat uživatele:
Nic moc
Já jsem měl taky sraz s Mondeem a musim říct, že je mnohem bytelnější, než Focus
Já jsem měl taky sraz s Mondeem a musim říct, že je mnohem bytelnější, než Focus
ST150
- Nightmix
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
MobyDick píše:Jednou jsem byl svědkem ošklivé autonehody. Bylo to při rally Český Krumlov, spali jsme v obci Křemže. Večer jsme šli do místní restaurace takovou slepou ulicí která končila vysokým obrubníkem, trávníkem, kovovým zábradlým, 2,5m hlubokým příkopem kde byl chodník a silnice a na druhé straně baráky. Najednou šílenej hukot, sotva jsme se stačily rozutéct a kolem nás se prohnal šílenec s autem. Pak následoval náraz na obrubník a dlouhý let za zvuku vytočeného motoru, ten magor ani neubral. Let zakončil náraz na střechu protilehlého domu za ohromné rány bortících se plechů se auto sesunulo na zem střechou dolů. Nedovede si představit ten pocit když se nám tohle odehrávalo před očima. Běželi jsme k tomu zábradlí a uviděli jsme tu zkázu. Někteří z nás hned seskočily dolů. Já až po chvilce. Vyndali jsme z auta pěkně pomláceného řidiče a dávali mu první pomoc, pěkně z něj táhl chlast. Po chvilce řekl že je v autě kamarád. Toho byla velká práce dostat ven, byl skřípnutej pod palubkou a ruka mu koukala ven. Pěknej hnus. Docela dlouho jsme čekali na nějakou pomoc. Nejdříve přijeli hasiči, ale zřejmně je to hodně sebralo a nebyli schopni nám pomoci. Z toho druhého při snaze mu dát masáž srdce mu z úst vytékala krev. Zřejmně velké vnitřní zranění. Když přijela záchranka tak jsme odešli a už jsme neměli ani chuť jít do hospody. Pěkně hnusnej zážitek.
Ahoj, jsem ze Křemže ... vsechny to tu pekne vzalo
Spletli si pry ulici a jeli jak kokoti, ale nevim co je na tom pravdy, nebyl jsem u toho.
Protoze delam na stavebnim urade, tak vim, ze ten pan zrovna dodelal strechu, tak tu byl za par dni znova nam to ohlasit, ze ji bude opravovat ...
Jen by me zajimalo, jestli to kluci prezili, nebyli mistni
Mimo jine, az prijedes priste na Rally Krumlov, tak neni problem u nas prespat.
Neboj pritelkyni mam, nejsem bukvice
Ford Focus 2,0 Zetec r.v. 2000 - výměna za ...
Říká kočka praseti: "Hej čuníku, už vím, co z tebe bude, až vyrosteš." "Jé ty jsi četla můj horoskop?" Kočka: "Ne, kuchařku."

Říká kočka praseti: "Hej čuníku, už vím, co z tebe bude, až vyrosteš." "Jé ty jsi četla můj horoskop?" Kočka: "Ne, kuchařku."

- MobyDick
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Jeli vážně jak hovada, jestli to přežili oba to nevím,ale jeden určitě. A dík za nabídku, až pojedu na krumlov tak se ozvu.
- Kobrlik
- Zkušený

to je docela hustý...hlavně to že byli jen zraněni...v jinejch autech by to byla jasná smrt
Ford Focus 1.8 16v Hatchback metal zelená VITRO r.v.duben 2003
Ford Mondeo ST220
Ford Mondeo ST220
- Alonso68
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
28.6. Televizní noviny na Nově: Na dálnici mezi Vyškovem a Prostějovem shořel stříbrný Focus vybavený plynovou nádrží.
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238v=14005 ... 2008&238o=
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238v=14005 ... 2008&238o=
FF Combi 1.6 16V 2004 Silver
C-max 1,6 benzin 2009 Blue
Škoda Yeti 1,4 TSI 2012
C-max 1,6 benzin 2009 Blue
Škoda Yeti 1,4 TSI 2012
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
u nas sa pred par dnami zrazil focus s domiesavacom... bola to chyba focusaka, ktory chcel predbiehat v neprehladnom useku a oproti siel domiesavac. cesta bola dost siroka a obaja sa chceli navzajom este vyhnut, ale zvolili si obaja ten isty smer, takze zrazke sa nedalo vyhnut. focus namraky a vodic tiez... nastastie nikomu okrem neho sa nic vazne nestalo... co dodat... predbiehal kde nemal, jeho chyba ! 
- Mira
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Oběť ve Fordu, ale možná zbytečná
Možná stačilo aby se ten opilec alespoň o tu pomoc pokusil a mohlo to zachránit život
Možná stačilo aby se ten opilec alespoň o tu pomoc pokusil a mohlo to zachránit život