vem to primo na pojistkovnici pred spolujezdcem ... tahnuto ze stropu mi prijde hodne zbytecneBlueWolf píše:Kudy jsi táhnul kabely od stropního osvětlení kabely? Díky.
 (ale jinak to musis tahnout Asloupkem)
vem to primo na pojistkovnici pred spolujezdcem ... tahnuto ze stropu mi prijde hodne zbytecneBlueWolf píše:Kudy jsi táhnul kabely od stropního osvětlení kabely? Díky.

Dík, pojistkovnice mě taky napadla, ale celkem se bojím, abych něco nezkratoval.ZaQik píše:vem to primo na pojistkovnici pred spolujezdcem ... tahnuto ze stropu mi prijde hodne zbytecneBlueWolf píše:Kudy jsi táhnul kabely od stropního osvětlení kabely? Díky.(ale jinak to musis tahnout Asloupkem)
 Sice jsem si zapojoval sám OEM rádio vč. couvací a přední kamery, ale pojistkovnice mě trochu děsí.
 Sice jsem si zapojoval sám OEM rádio vč. couvací a přední kamery, ale pojistkovnice mě trochu děsí. 

)Osvětlení zapojené tímto způsobem i přesto že je vynechané zapojení přes konektor C102 funguje perfektně a stačila připojit jen objímka u spolujezdce u řidiče byla v serii tak svítila taky bez jakéhokoliv zásahu. Žádná pojistka nelupla
 )Osvětlení zapojené tímto způsobem i přesto že je vynechané zapojení přes konektor C102 funguje perfektně a stačila připojit jen objímka u spolujezdce u řidiče byla v serii tak svítila taky bez jakéhokoliv zásahu. Žádná pojistka nelupla   ,ale potřebuji potvrdit, že to tak může být připojené abych něco neodpálil. Foto tohoto zapojení přikládám.
  ,ale potřebuji potvrdit, že to tak může být připojené abych něco neodpálil. Foto tohoto zapojení přikládám.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů