presne tak, umyt je podla mna lepsie. Hlavne pred voskovanim je velmi dolezite, aby auto bolo ciste.
Quickie este k umyvaniu. Prve umytie bude troska tazsie, ovsem to dalsie ber skor ako oplach a pretretie s rukavicou. Tam ide len o to, aby sa zmyli veci z predchadzajuceho kroku a to ide velmi lahko dole, hlavne s tou rukavicu.
No a este pripomeniem, ze prebrusit mozes cele auto s tou lestickou, nie len strechu. Lestickou to ide urcite rychlejsie a hlavne lepsie. No a pred brusenim si nezabudni oblepit plasty lepiacou paskou !!! A podaktore casti aj pred voskovanim, vyhnes sa zbytocnym problemom. Ja som pouzival maliarsku pasku a pred voskovanim by som doporucil oblepit stresne listy a zadny difuzor (teda ak to mas ako cierny plast). Lebo aj ked to robis rucne (voskovanie), tak ti ruka ubehne a z tych plastov ide ten vosk velmi zle.
A este ma napadlo, mikrovlaknovu utierku potrebujes hlavne na lestenie. Ak potrebujes len utierat, tak ti staci hocijaka lacna utierka aj z nasich obchodov, ovsem na lestenie je kvalitne mikrovlakno potrebne.
Potom brachu moc netrap, nemusis byt az taky detailista

kvalitny vysledok dosiahnes hlavne poriadnym zbrusenim (ak to nespravis dobre, tak ti mozu zostat flaky) a takisto poriadnym vylestenim vosku. To su dve najdolezitejsie veci.
A uz radsej koncim
Boze, este chcem napisat, ze vosk nanasaj len velmi jemnu vrstvu, Nepomoze, ked ju das hrubsiu, lebo v tom pripade sa ti moze stat ze budes musiet z neho vela zotierat pocas lestenia a kedze lestenie je tazsie ako nanasanie, budes si to potom vycitat

Voskovnie je vlastne len nakremovanie