hvízdani motoru
- Stanley_vy
- Člen klubu

Re: hvízdani motoru
U mě se ten zvuk ozýval taky dříve jen za studena a s velmi nízkou intenzitou. Až pak skokový nárůst. Po zahřátí se sice mírně utišil, ale i tak byl nepřeslechnutelný. Volnoběžnou spotřebu Ti musí potvrdit někdo s 1,8.
- Stanley_vy
- Člen klubu

Tak nakonec to pry byl diodovy mustek. Ten vymenili a prave sedim v saline a jedu pro auto. Cenovka 5148 Kc.
- Sobull
- Zkušený

Mě taky odešel můstek, ale při jeho výměně právě zkontrolovali ložisko a to bylo chycený, tak ho měnili taky. Spíš bych si tipnul, že ten zvuk mi dělalo to ložisko... no uvidíš.
FFII kombi 2,0TDCI, 2006
-
Klvys
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
STanley: to nechapu za 5300 mi nabizel foki cely nový a ty za 5200 cca si nechal vyměnit jen diodový mustek? po mě se tadyk jede že si nedokažu sehnat regulator...a ty pak takhle
- Stanley_vy
- Člen klubu

Tak jen malé doplnění, protože to nebyl "jen" diodový můstek, ale i regulátor a foki ti psal 5500 Kč za repas z Fordu a v Brně mi ho nabízel za 6000 Kč.
U mě tedy:
1) Diodový blok 1876 Kč
2) Regulátor 1797 Kč
3) Instalační a čistící materiál 206 Kč
4) Proměření alternátoru 60 Kč
5) Práce 1286 Kč
Jo a řešit jsem to začal včera v pondělí večer a ve středu v poledne už jezdím, Klvys.
U mě tedy:
1) Diodový blok 1876 Kč
2) Regulátor 1797 Kč
3) Instalační a čistící materiál 206 Kč
4) Proměření alternátoru 60 Kč
5) Práce 1286 Kč
Jo a řešit jsem to začal včera v pondělí večer a ve středu v poledne už jezdím, Klvys.
-
Klvys
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
No mě psal foki 5300
ale to je jedno ja jsem to dal včera v 8 do servisu a jestli nahodou zitra přijde ten regulator správny tak zitra budu jezdit tak nevidím ten rozdíl 1 den navíc:)
- smoula
- Test driver

Tak ty nepracuješ nic, tobě je to jedno. Ale u spouty lidí co pracujou, je jeden den navíc bez auta, jako smrt 
-
Klvys
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Pracuju dělam na smlouvu čístím ty auta atd.. ale teď neni tolik prace tak jsem casto doma
Edit:za to on muze jezdit salinou po brně jestli tam děla nebo bydlí:)
Edit:za to on muze jezdit salinou po brně jestli tam děla nebo bydlí:)
- smoula
- Test driver

Stanley bydlí ve Vyškově, dojíždí desítky KM do práce. To udělá třeba i 2-3 hodky denně navíc, jen za čas ztrávený v dopravních prostředcích...
-
Klvys
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
To je jedno ale kvuli 1-2 dnum tadyk rozjíždět takove zbytečne diskuze a naražky?
sorry kdyby to auto stalo 2 tydny
- Stanley_vy
- Člen klubu

Sobull: Uvidíme, Zvuk je pryč, spotřeba v normálu tak to snad bude šlapat.
Kdybych auto dneska neměl, tak to pro mě znamená přeplánovávat zítřejší návštěvu lékaře a další schůzky, protože MHDčkem bych to prostě nestíhal. A ten ztracený čas má pro mě aktuálně větší cenu hypotetické ušetření cca 1000 Kč. Ale jak psal už smoula...
Kdybych auto dneska neměl, tak to pro mě znamená přeplánovávat zítřejší návštěvu lékaře a další schůzky, protože MHDčkem bych to prostě nestíhal. A ten ztracený čas má pro mě aktuálně větší cenu hypotetické ušetření cca 1000 Kč. Ale jak psal už smoula...
- Sobull
- Zkušený

Tak jedna věc je, kdy jsi to dal do servisu a druhá, od kdy chodíš k autu ve strachu jestli nastartuješ.
Ale to je věc priorit, já si svůj čas cením víc než ušetřených pár stovek a auto potřebuju denně. Ty ho nepotřebuješ, tak ti může stát na dvorku
Edit: tak mě Stanley předběhl, máme to stejně
Ale to je věc priorit, já si svůj čas cením víc než ušetřených pár stovek a auto potřebuju denně. Ty ho nepotřebuješ, tak ti může stát na dvorku
Edit: tak mě Stanley předběhl, máme to stejně
FFII kombi 2,0TDCI, 2006
- Stanley_vy
- Člen klubu

Klvys: Bydlím střídavě ve Vyškově a u přítelkyně odkud to mám do práce 5 minut pěšky, ale mám řadu dalších aktivit, kdy je auto nutností a i 2 dny jsou hodně. A tobě sice auto stojí dneska druhý den, ale rešíš to už minimálně 14 dní na patnácti místech a progres veškerý žádný...
-
Klvys
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Tak kdo mohl čekat když tomu snad nejde ani věřit aby auto po 38000km odešla další věc a ja si to enchtěl připustit.Stašili mě že uhlíky budou špatne a je to stočene,ale další věc uhlíky jsou ok tkaže další věc že to nebylo stočene a to už mi odešla vaha vzduchu,čerpadlo a vstřiky..ale tak to bylo něčím jinym zpusobene...
- smoula
- Test driver

Do toho auta si dal tolik, že kdyby sis koupil nějakou skladovku v základu, tak máš FOFO III