tak trochu jiný sraz - cyklovýlety - co takhle něco v 08/12
- Nepér
- Zkušený
Re: tak trochu jiný sraz - cyklovýlet 3.4.2011 neděle
To, já najel přes velikonoce jen 100 km (s těmi 55 km okolo Dobříše a něco doma po okolí mám letos celkem 200 km) a nějak mě bolej kolena, budu muset zrevidovat, jak na tom sedím.
Mondeo mk4, 2.0i, 2010
- qwerton
- Pokročilý
5. z 29? huuusutý - přemýšlím, jestli se ti náhodou karate nestane doplňkovým sportem 
a taky přemýšlím, že si pořídím ten měřák, co ty máš na kole. docela promakaná záležitost, co jsem koukal a vzhledem k tomu, že jsem teď dal svuj sporttester na reklamaci a budu mít možnost si nechat vrátit peníze, tak to asi tak udělám.
no a až shodím nějaký "desetikilo" tak bych se klidně něčeho taky zúčastnil
takže teď na konci května ještě trochu amatérsky potrénuju a příští rok se uvidí

a taky přemýšlím, že si pořídím ten měřák, co ty máš na kole. docela promakaná záležitost, co jsem koukal a vzhledem k tomu, že jsem teď dal svuj sporttester na reklamaci a budu mít možnost si nechat vrátit peníze, tak to asi tak udělám.
no a až shodím nějaký "desetikilo" tak bych se klidně něčeho taky zúčastnil

- qwerton
- Pokročilý
jo a říkal jsem si, co tak naplánovat nějakou wellness jízdu pro širší uskupení fordíků, ani to nemusí být Brdy, klidně něco rovinatějšího, že bych konečně vatáhnul ten vozík a rodinu....
- Raada
- Test driver
Ja bych zase ten vysledek neprecenoval
. Chystal jsem se na Trans Brdy, ale zacala me napadat nemoc tak uvidim, zda budu vubec startovat. Na Krali se uvidi v jaky jsem forme
. Pokud dojedu v polovine startovniho pole tak to budu povazovat za obrovskej uspech.
Co se welness jizdy tyce, tak by to chtelo nejaky Polabi nebo Trebonsko. To by mohlo prijet dost lidi.

Co se welness jizdy tyce, tak by to chtelo nejaky Polabi nebo Trebonsko. To by mohlo prijet dost lidi.
- Raada
- Test driver
k tomu tachometru: ja mam sigmu 2006 MHR, pres 5lety jsem ji kupoval v akci za 1970Kc, bezne stala 2500Kc. Je to ale dost problemovy tachometr. Vypadava obcas signal z pulsmetru. JInak funkcne je to spicka a vice nepotrebuju - ma to bezdrat, pulsmetr, vyskomer, da se prehazovat mezi 2 kolama.
ted se dela jeho nastupce Sigma BC 2209 MHR STS. Ten ma jeste navid kadenci a stoji cca 2300Kc. http://www.koloshop.cz/tachometry-176/s ... -computer/. Ted bych koupil tento. Tepy jsou hodne na kole dulezity, vyskomer je zajimavy a po vyjizdce se s nim da porovnat narocnost dane trasy.
ted se dela jeho nastupce Sigma BC 2209 MHR STS. Ten ma jeste navid kadenci a stoji cca 2300Kc. http://www.koloshop.cz/tachometry-176/s ... -computer/. Ted bych koupil tento. Tepy jsou hodne na kole dulezity, vyskomer je zajimavy a po vyjizdce se s nim da porovnat narocnost dane trasy.
- qwerton
- Pokročilý
hele a co třeba tento? http://www.mojekolo.cz/5703-mc-1.0 ma ale asi o nějaké funkce míň než ta Sigma. ale třeba u Sigmy je super uchycení na představec a hromada dalších nastavení.
no a wellness jízda - v pátek jsem jel z centra přes Černý Most - Čelákovice - Nymburk a dál směr Jičín. bylo to 79 km, jel jsem to 3:40 ale úsek podle Labe od Čelákovic do Nymburka byla hrůza. na zádech 10 kg batoh a ten usek měl asi 20 km po vyježděných polních cestách s dírama s kořenema, šutrama no a prostě hnus fialovej. záda mě z toho bolí ještě dneska. takže jestli polabí a wellness, tak od Nymburka dál směr Poděbrady.
no a wellness jízda - v pátek jsem jel z centra přes Černý Most - Čelákovice - Nymburk a dál směr Jičín. bylo to 79 km, jel jsem to 3:40 ale úsek podle Labe od Čelákovic do Nymburka byla hrůza. na zádech 10 kg batoh a ten usek měl asi 20 km po vyježděných polních cestách s dírama s kořenema, šutrama no a prostě hnus fialovej. záda mě z toho bolí ještě dneska. takže jestli polabí a wellness, tak od Nymburka dál směr Poděbrady.
- Raada
- Test driver
Ten tachac nema pulsmetr a pravdepodobne bude dratak. Puls je na kole daleko dulezitejsi nez vyskomer. Sarka ma taky VDOcko za cca 1200Kc - je to dratak, nema vyskomer, ale ma tepak. Za ty prachy vybornej.
To mi pripomina, tuhle jsme jeli na sidlisti KOsik po ceste, kde jezdi kone a na tech celoperech jsme to tam prali kolem 30km/h. Trochu to drncalo, ale tlumice se fakt snazily
.
To mi pripomina, tuhle jsme jeli na sidlisti KOsik po ceste, kde jezdi kone a na tech celoperech jsme to tam prali kolem 30km/h. Trochu to drncalo, ale tlumice se fakt snazily

- qwerton
- Pokročilý
no vidíš, tak to jsem uplně přehlídnul, že nemá pulsmetr, ten potřebuju, o tom jsem už přesvědčenej...
od Sigmy je ještě verze Targa bez čidla kadence http://sporttestery-computery.heureka.c ... 209-targa/
od Sigmy je ještě verze Targa bez čidla kadence http://sporttestery-computery.heureka.c ... 209-targa/
- MART.IN
- Člen klubu
já měl bezdrát půl roku, pak jsem urval vysílač od tacho a ...
takže návrat k "drátu"
Na třeboňsko jedu začátkem června, takže bych mohl případně omrknout trasy
takže návrat k "drátu"

Na třeboňsko jedu začátkem června, takže bych mohl případně omrknout trasy
Kuga 2,0 TDCi Black Panther 2010
Focus 1,8 EFI Black Panther 2002
Focus 1,8 EFI Black Panther 2002
- qwerton
- Pokročilý
me se ta sigma zamlouva cim dal vic. Jen na ni sehnat nejaky zbytecny prachy :L)
na Trebonsko jedu s rodinou zacatkem cervence, asi na 4 dny a beru kola i vozik, jen to je jak jsou ty dny volna, tak to bude mit volno asi vic lidi.
A jak dneska dopadl nas maratonec na Trans Brdy? Jel jsi?
na Trebonsko jedu s rodinou zacatkem cervence, asi na 4 dny a beru kola i vozik, jen to je jak jsou ty dny volna, tak to bude mit volno asi vic lidi.
A jak dneska dopadl nas maratonec na Trans Brdy? Jel jsi?
- Raada
- Test driver
Dneska jsem lezel v posteli a vyhanel z tela rymicku, bolest v krku a kaslicek. Nicmene jel druhy Radek a Tomas (Ruza). Dle informaci od Tomase jsem rad, ze jsem nejel, protoze chytli bourku s kroupama, prijeli jak bahnaci, Tomas mel hned na zacatku defekt, proste kdyz se dari tak se dari
. POkud me zdravi nezdradi tak pofrcim az Krale na konci kvetna.

- qwerton
- Pokročilý
já jel v sobotu po poledni z chaty směrem na Všenory a Radotín a jel jsem tak jako okrajem Brd. Bylo tam fakt hnusně zamračeno, říkal jsem si, že tam asi pěkně zmoknete.
jinak jsem se rozhodl pro Sigma 2209 Targa.... už ho fááákt nutně potřebuju
a bez čidla kadence se určitě obejdu, .... - protože tohle fakt nedávám
http://www.youtube.com/watch?v=z8aEVDDR ... re=related
jinak jsem se rozhodl pro Sigma 2209 Targa.... už ho fááákt nutně potřebuju

- rrihacek
- Nováček
Pěkné video, přál bych mu, aby se mu ta koza šmejkla a závodník si užil konečně pořádnou jízdu 
Jinak co se týče počáska, tak profi závodníci byly v době bouřky již v cíli, ti ostatní to schytali zhruba za polovinou trati na nejotevřenějším místě tratě na asfaltu mezi stromy za Hradcem směrem na Vysokou jedli. Nikdy jsem si nepřál nic jiného než v tomhle počasí stoupak na asfaltu. Déšť by byl celkem fajn, ale to krutý ochlazení a kroupy byly už fakt moc, ale zas to byl závod se vším všudy. Sluníčko, štěrk, asfalt, kroupy, kořeny, bahno, bahno, bahno a bahno, potom chvíli kameny a pak zas bahno
Proč nejdeš do nějakého Polaru nebo Cateye? Nemám nic proti Sigmě, sám mám na kole drátovou Sigmu za 300,- (jedna mi už odešla, začal blbnout počítač). Nevím tedy jak Radek, ale já jsem už slyšel více negativ nez pozitiv o Sigmě.

Jinak co se týče počáska, tak profi závodníci byly v době bouřky již v cíli, ti ostatní to schytali zhruba za polovinou trati na nejotevřenějším místě tratě na asfaltu mezi stromy za Hradcem směrem na Vysokou jedli. Nikdy jsem si nepřál nic jiného než v tomhle počasí stoupak na asfaltu. Déšť by byl celkem fajn, ale to krutý ochlazení a kroupy byly už fakt moc, ale zas to byl závod se vším všudy. Sluníčko, štěrk, asfalt, kroupy, kořeny, bahno, bahno, bahno a bahno, potom chvíli kameny a pak zas bahno

Proč nejdeš do nějakého Polaru nebo Cateye? Nemám nic proti Sigmě, sám mám na kole drátovou Sigmu za 300,- (jedna mi už odešla, začal blbnout počítač). Nevím tedy jak Radek, ale já jsem už slyšel více negativ nez pozitiv o Sigmě.
- Raada
- Test driver
Kdyz jsem mel dratovou 700 Sigmu tak jsem s ni nemel zadny problem. U te moji MHR 2006 pri slabe baterce ve snimaci vypadava signal rychlosti, ale pokud ji vymenim jednou za 3/4 roku tak nemam problem. Ted me spis trapi vypadky tepaku, ale asi to ma souvislost s dokoupenim sady na druhe kolo. U te prvni mi to nezlobilo.
Jinak pokud se podivas na ceny Cateye, Polar tak Sigma vychazi jednoznacne jako vitez i co se tyce funkcnosti. Za 2200Kc nesezenes lepsi tachometr s vyskomerem a tepakem zaroven na bezdratu. O te sigme 2209 taky uvazuju az mi ta moje doslouzi.
Jinak pokud se podivas na ceny Cateye, Polar tak Sigma vychazi jednoznacne jako vitez i co se tyce funkcnosti. Za 2200Kc nesezenes lepsi tachometr s vyskomerem a tepakem zaroven na bezdratu. O te sigme 2209 taky uvazuju az mi ta moje doslouzi.
- qwerton
- Pokročilý
tak dneska objednávám Sigma BC 2209 Targa a minulý týden jsem si objednal novou svítilnu na kolo, teda 2, jednu na řidítka a jednu přidělám na helmu, tak jsem na to zvědavej. a taky čelovku, ale tu na helmu moc nedám, takže to bude taková příruční svítilna 
no a trochu jsem poopravil název vlákna a vyhlašuji nábor cyklistů na amatérský závod. Kdyby měl nějaký cyklista zájem se poslední květnovou sobotu zůčastnit jednoho takového závodu družstev - max. 10 osob (je to stejný termín, jako je král šumavy) v okolí Mladé Vožice na Táborsku, tak pište sem, nebo SZ. podmínkou je vydržet šlapat 5 hodin a nebát se drobných převýšení. vloni jsme najeli 75 km, letos by to mělo být o trochu víc, protože je potřeba dojet včas do cíle! ne jako vloni
start je v 8:00 na některém z cca 40 bodovaných míst, konec ve 12:00, registrace do 13:00 na určeném místě. občerstvení je každých cca 7 km 
no, tak to jsme zvědavej, kolik lidí se přihlásí....

no a trochu jsem poopravil název vlákna a vyhlašuji nábor cyklistů na amatérský závod. Kdyby měl nějaký cyklista zájem se poslední květnovou sobotu zůčastnit jednoho takového závodu družstev - max. 10 osob (je to stejný termín, jako je král šumavy) v okolí Mladé Vožice na Táborsku, tak pište sem, nebo SZ. podmínkou je vydržet šlapat 5 hodin a nebát se drobných převýšení. vloni jsme najeli 75 km, letos by to mělo být o trochu víc, protože je potřeba dojet včas do cíle! ne jako vloni

no, tak to jsme zvědavej, kolik lidí se přihlásí....