inspirace - tuning
-
- Junior
Re: inspirace - tuning
Co oni...ty ses rozjel...ale parádní kousky...to je inspirace =)) 

neviem co na tom znizovani vidite, ale ten zeleny je ako bez pruzin a tlmicov...
...a kombinacia disku vs pneu...ako ked laik, ktory nevie co tam ma dat...to vam fakt pride tuning dat vacsi disk a mensiu pneu ??? chore...ako by ste sa citili v obleceni o 4 cisla mensom ???

- Fred from the Hills
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Kuty:
souhlas...z pohledu účelnosti (i mého pohledu vkusu) je totálně nesmyslné snižovat (kór na našich cestách). radši investovat do lepších tlumičů,než to položit na břicho a ještě třeba jako bonus schovat kola. Každý máme jiný vkus,ale nelíbí se mi to. a malé gumy na velké ráfy? brr..stejné jako fousatý chlap v elastickém růžovém triku. A to že díky netovárnímu "přizpůsobení" všechno kolem o to rychleji odchází ani netřeba probírat. Hranice mezi tuningem a tuzingem si nastavuje každý zvlášť...nesmysly a neúčelnost, jakkoliv drahá, je pro mě prostě tuzing, i kdyby se těmi schovanými chromovanými koly a radlicí shrnující zimní posyp z cest vyjímal na titulní straně nějakého bulletinu
není nic zábavnějšího pozorovat takovou mulu, když sedí na asfaltu u auta a hluboce přemýšlí nad tím, jak vyměnit kolo s defektem.
Jinak z těch posledních fotek,pokud se můžu vyjádřit, se mi líbí asi jen ten matně pofóliovaný černý kombík
souhlas...z pohledu účelnosti (i mého pohledu vkusu) je totálně nesmyslné snižovat (kór na našich cestách). radši investovat do lepších tlumičů,než to položit na břicho a ještě třeba jako bonus schovat kola. Každý máme jiný vkus,ale nelíbí se mi to. a malé gumy na velké ráfy? brr..stejné jako fousatý chlap v elastickém růžovém triku. A to že díky netovárnímu "přizpůsobení" všechno kolem o to rychleji odchází ani netřeba probírat. Hranice mezi tuningem a tuzingem si nastavuje každý zvlášť...nesmysly a neúčelnost, jakkoliv drahá, je pro mě prostě tuzing, i kdyby se těmi schovanými chromovanými koly a radlicí shrnující zimní posyp z cest vyjímal na titulní straně nějakého bulletinu

Jinak z těch posledních fotek,pokud se můžu vyjádřit, se mi líbí asi jen ten matně pofóliovaný černý kombík
Naposledy upravil(a) Fred from the Hills dne 01.01.2012 17:31, celkem upraveno 1 x.
Paul Hill & Ford "Fred" Focus 1.8TDDi Tournier
Galerie:https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 96&t=28894

Galerie:https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 96&t=28894

- Marťas
- Test driver

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

- Pastovic
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No ten matnej TEN teda je....wow
taky by se mi to libilo....ale každej pidi škrábanec by šel vidět. No a ten zeleno-modrej tak ten je taky úúúúžasnej....v jednoduchosti je síla....nějaky větší fota by nebyly?

FoFo I htb GHIA/1,8/16V/85kw/07-2001/silver/K&N/17" Wolfrace Pro Sprint/Hankook V12 Evo/Eibach
Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

Fred from the Hills: dik za podporu resp. objektivne hodnotenie tuningu
mne sa tuning páči ale žiadne preplácačky...a skor som zastancom praktickeho tuningu, ako to robi napr. Zaqik t.j. najmä interier a praktičnosť...plasty, spoilery apod. na každodenne používané auto je o hovne...musim sa smiat, ked niekto dava lakovat X-vecí, vráža do toho peniaze a potom plače, že mu to oskrabali pri tescu atd atd...a čo čakal, že každý zaparkuje 5m ďalej len preto, že má nablýskané auto ? tolko penazi som do toho dal a teraz mi to niekto poskrabal...a preco to robis ? ak chces auto tunit a vystavovat, nejazdi s nim ale voz na zrazy na valniku...
ak tuning, tak iba na ukazku resp. dalsie auto na bezne pouzivanie...inak sa nerozculovat ze niekto to poskodil apod.
mne sa tuning páči ale žiadne preplácačky...a skor som zastancom praktickeho tuningu, ako to robi napr. Zaqik t.j. najmä interier a praktičnosť...plasty, spoilery apod. na každodenne používané auto je o hovne...musim sa smiat, ked niekto dava lakovat X-vecí, vráža do toho peniaze a potom plače, že mu to oskrabali pri tescu atd atd...a čo čakal, že každý zaparkuje 5m ďalej len preto, že má nablýskané auto ? tolko penazi som do toho dal a teraz mi to niekto poskrabal...a preco to robis ? ak chces auto tunit a vystavovat, nejazdi s nim ale voz na zrazy na valniku...
ak tuning, tak iba na ukazku resp. dalsie auto na bezne pouzivanie...inak sa nerozculovat ze niekto to poskodil apod.
- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
a proc si lide co chteji priplatkovou vybavu radej nepriplati pri koupi vozu, nepockaji na vuz s vybavou kterou chteji? V tom ja trebas zase nechapu tyto blazny ze do toho vali tolik penez a casu 
Osobne skrabance neresim, ted mam mnoho novych z toho jak auto obhazuju dilama a mam z nej odkladaci pult pro baliky k odeslani

Osobne skrabance neresim, ted mam mnoho novych z toho jak auto obhazuju dilama a mam z nej odkladaci pult pro baliky k odeslani

Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 ST170
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
r0mik: no trebars tempomat bol v cenniku za 10-12 tis a porovnaj si to s cenou home made dle fora...esteze mas toho smajlika pri tom, ze do toho vali penize a cas...vsetko original od akejkolvek automobilky je predrazene...ak nie je clovek neznaly a "hlupy", dokaze si to zaobstarat za ovela lacnejsi peniaz...nie vsetko musi byt original, ak nejde o motorove veci...
- Ivo
- Junior
hehe
KUTY proste když tomu nerozumis tak otom nemluv. To je prostě štýl
tyhle auta nejsou na deni jezdeni to jsou auta pro radost 

Teďka: VW BORA 1.9 TDI 74kW
EX: Ford Focus 1.8 TDCi 85kw
Ivo: pardon, som myslel, ze to nie je tuningove forum...a inak hore pisem prave o om, ze pokial tuning, tak dalsie auto naviac a nie brecet ze tam a tam mam bebicko...ale uz nepisem nic inak padnem v nemilost tunerov...BAN
- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
ale no tak klid, zas tak moc Kuty nerekl
Osobne taky nechapu proc si stara kupuje furt nove hadry, kdyz mi staci jedno triko na jedno obdobi.
Kazdy mame sve zajmy, konicky do kterych vrazime.. a my proste vrazime do aut, lepsi nez to prosukat s kurtizanama, profetovat, prochlastat, prohrat v matech
A ze to odnese podvozek, za krasu (jak pro koho, tady je to zase o v kusu) se plati. Me to trebas bavi rozebirat a skladat me auto, je to pro me relax

Osobne taky nechapu proc si stara kupuje furt nove hadry, kdyz mi staci jedno triko na jedno obdobi.
Kazdy mame sve zajmy, konicky do kterych vrazime.. a my proste vrazime do aut, lepsi nez to prosukat s kurtizanama, profetovat, prochlastat, prohrat v matech

A ze to odnese podvozek, za krasu (jak pro koho, tady je to zase o v kusu) se plati. Me to trebas bavi rozebirat a skladat me auto, je to pro me relax

Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 ST170
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 ST170
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
- Hal9000
- Test driver
- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
-
- .
- Kontaktovat uživatele:
Vždy tomu tak bylo a vždy tomu tak bude, že z auta bez pořádných papučí nic nezbude 

ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
- Ivo
- Junior
white RS
ooo a jeste ooo a ooo a ooooooh
krása 

Teďka: VW BORA 1.9 TDI 74kW