Pripocitaj si tam aj mna.
74kW verzia je taka... nijaka. "Dole" sa to sprava ako 1.8/2.0, celkom to ma tendenciu ist. V beznych otackach celkom zive. Aj sa to chce vyhnat do vyssich otacok, zo zvyku som sa nechal uniest, ale je tam dost odrezana. Cez 4000 sa neprebudi peklo, tam doslova skonci. U 92kW verzie sa nic take nedeje, ta sa vo vyssich otackach celkom preberie. Sice boli v dvoch roznych autach rozdieleho roku vyroby a generacie (starsia Fiesta, novsi Focus), neskusal som ich "vedla seba", len take pocity.
Pre vacsinu soferov, co sa boja vytocit motor cez 3500, je to asi uplne jedno, staci 74kW. Na grafe su mozno nejake rozdiely 74 vs 92kW, pocitovo som nezachytil.
ZaQik píše: 16.02.2021 13:32
Sentik píše: 16.02.2021 13:00
... tak by tu atmo nádheru už nikdo dneska nevybral...
ja jo - ma totiz hydraulicky posilovac rizeni
Zrovna ten fordacky elektricky posilnovac je celkom OK. Zatial najhorsi som jazdil asi v Yarisovi. Cele spravanie nejake divne. Mam pocit, ze raz taha viac, raz menej. Pretocim rychlejsie volant, motor to este dotiahne. Pri jemnych pohyboch volantu normalne citit cukanie elektromotora. V Peugeote je to cele preposilovane, pocit je ako lacny volant k pocitacu - ta verzia bez spatnej vazby. Trochu lepsie je na tom Kokcafka3. Celkom dobru spatnu vazbu ma minula generacia Ceedu.