Jj je to tak do kamen s ní a né do autafrantik.17 píše:....eště mi někdo řekne že nafta patří do kamen a počkám si na něj někdepánové, že vám to za to stojí ještě

Jj je to tak do kamen s ní a né do autafrantik.17 píše:....eště mi někdo řekne že nafta patří do kamen a počkám si na něj někdepánové, že vám to za to stojí ještě
ja ne , furt tankuju benál , pak si jednou pujcim dehet a natankuju benálZuzka píše:Já mám i přes tyhle starosti stejně naftu ráda.
sorry za OT , ale nevidel jsem chirurga aby udelal z leve pravouKóťa píše:Tak po zlomenině prstu se mi prst stále rozhýbat nedaří.Nehledě na to,že je proti jiným prstům šejdrem.Znovu jsem šel "obtěžovat" na chíru...Udělali snímky,doktor neví proč je takhle vyosený.Prý je vše v pořádku.Mám docházet 10 dní na intenzivní rehabilitace a pokud se to nezlepší,tak mám zajet do vysokého nad jizerou na speciálku pouze přes prsty.No fakt ojeb s jedním pádem.Upadnul jsem tolikrát(alkoholové večírky),ale že bych z toho mohl mít takové komplikace by mě ve snu nenapadlo.Dělám to "jen proto",že chci mít ruku funkční.Takže to mě momentálně točí hodně,co to stojí času a o tom výsledku nevím nevím...Asi se už jede na půl plynu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host